Thursday, February 21, 2013

Last sem Final Year

Assalam. Anyong haseyo... (bajet korea lak.kekeke). Pejam celik pejam celik sat ja masa berlalu. Skrg aku dah semester akhir selama 3 tahun aku dok kat UK Malaysia neyh. Rasa lega pun ada, sebab mmg dok tunggu detik nak grad ja. haha. baru blajaq 3 tahun dah rasa lama sgt.. camna la org2 yg amek medic tu sampai banyak tahun. letih2...hoho..Tp dlm rasa x larat blajaq pun insyaAllah lepas ni plan nak keja kumpul
duit pastu nak smbung master kt USM penang... Moga dipermudahkan.. Amin..

Sem ni la sem yg paling releks cket bagi aku sebab just 2 subjek ja aku amek. Kiranya dalam seminggu aku just ada class 4 kali ja. Sehari satu class, dan paling banyak pun 2 class satu ari.. Tu pun khamis ngn jumaat tak dak class. Plus public holiday sabtu ahad..hehe mmg heaven sungguh rasa.. Tapi lepas ni bila sambung lab utk fyp, hari  yg free pn terisi jgak la kot. huhu... Apa2 pun semoga sem ni aku boleh buat yg terbaik even dua2 subjek mcm susah ja. So dear Interaksi Mikrob Tumbuhan & Analisis Statistik Biologi,  please make me fall in love with you...huhu.. Harapan aku jugak agar aku dpt grad dengan cemerlang. Amin Ya Rabbal Alamin. =D




2 comments:

  1. ngeh2..stalker entry 1st..jgn maree eh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. uihh. polis! polis! ada stalker kat sini, hahah

      Delete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^