Sunday, May 19, 2013

23

Happy birthday to me.. Happy birthday to me.. Happy birthday to me..

Alhamdulillah.. Hari ni bersamaan 19 Mei 2013 genaplah umur aku 23 tahun. 
Cepat sungguh masa berlalu kan? Rasa macam baru semalam ja masuk 
tadika. Dok rasa muda ja lagi. hehe.

No cakes, no presents tapi aku tetap bersyukur sebab ramai jugak kawan-kawan aku yang wish. really appreciate that. Lagipun aku bukan budak kecik kan nak kena dapat semua tu. Tak kisah lah. A wish is more than enough..=)
Actually jauh kt sudut hati kecik aku ni harap jugak someone tu wish kat aku.. tapi aku tau la impossible sebab dia dah ada orang lain dah sekarang. tak mungkin la dia nak ingat lagi birthday aku..But nevermind, life must be go on right? You should really move on! =.=

Enough with that..

Tapi yang tak syoknya hari ni, orang lain time birthday mengadap kek tapi aku kena mengadap thesis. Imagine, on my birthday i spend my whole day alone in front of lappy. Sounds pathetic huh? feeling so sad right now. Tapi takpala, janji aku dapat siapkan thesis before esok. Actually dah siap, cuma aku tak berapa konfiden dengan apa yang aku tulis. Yalah, buat discussion depends solely on one result, tepu otak nak pikiaq nak discuss apa lagi. =.=

Apa-apa pun, semoga segala urusan aku dipermudahkan oleh ALLAH S.W.T.  =)


Favorite vanilla cake. nyummy! I want to have it next year! =)

No comments:

Post a Comment

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^