Monday, September 22, 2014

Imbas Kembali :')


 "Kini aku hidup hanya mengenang, peristiwa yang tak dapat ku lupa"


Ingat lagi dengan kumpulan Flop Poppy? Band dari Malaysia yang pernah popular masa zaman awal 2000++. Semua lagu best. Band Malaysia sekarang kalau buat lagu genre-genre camni kan best.
Seriously aku rindu lagu-lagu ni :



1. Cinta
http://www.youtube.com/watch?v=nAjpUqoHycE


2. Atas Nama Cinta
http://www.youtube.com/watch?v=CTZWvFvI0xY


3. Aku dan Kamu
http://www.youtube.com/watch?v=uuIXf5KqPzg


4. Masih
http://www.youtube.com/watch?v=lCm1T_-W-YE


5. Jika Kau Bercinta Lagi (adaptasi)
http://www.youtube.com/watch?v=J9U0CXzxFuM


6. Suziela
http://www.youtube.com/watch?v=3ienKPX__ig


7. Sewaktu Dulu
http://www.youtube.com/watch?v=NXq2Uv_Rvmg


8. Sembunyi (feat Misha Omar)
http://www.youtube.com/watch?v=jvYF4Mx04-c



5 comments:

  1. Woahhh how nostalgic band ni.. tengok nama macam pernah dengar lepas click link tu baru ingat haha..

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari Ros :)
    memang best lagu -lagu tu kan..
    done follow.

    ReplyDelete
  3. tau lagu atas nama cinta jaa. ahaha.

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^