Wednesday, October 29, 2014

#3 Wordless Wednesday







31 comments:

  1. setujuuuuuu..hahahah errr ngh feeling inlove ka ? :o

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. uihh,budak sekolah. pi study untuk spm tahun depa nuuu.. =P

      Delete
    2. Yelahh. Mentang2 lah daku ni budak skolahnje. T.Tanyonyooo.

      Delete
    3. hahah. budak sekolah jangan dok fefeeling sangat la.=P

      Delete
  3. Yup btl tu.. bkn snng nk gne ungkapan dr mate turun ke hati tu kan....

    ReplyDelete
  4. Wah, setuju sangat..jejiwang kejap..hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo, cik mimie takpala dah ada somenone special tu haa. hehe ^_^

      Delete
  5. anyonyonyo awat jiwang ni Cik Fafa.. ada seseorang ke yang dah merebut hati Cik Fafa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti tak baca komen atas sekali ni. =P

      Delete
    2. aaaayy komen kite tak baceee la.. slalunya kalau tngh scroll and terbaca baru stop hahaha

      Delete
    3. haha. okay, dah terbaca kan? dah tau kan? haha =P

      Delete
  6. uuu.... betul3! sebab tu saya banyak crush. hahahaha... tapi yang serious xde lagi. sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. kan?crush tu biasa la kan. dah nama pun special, mungkin sebab tu la lambat sikit kot nak jumpa. ^_^

      Delete
  7. Setuju....siapakah yang bertuah dapat merebut hati cik fafa ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertuah kaaaa? tak bertuah mana kot rasanya. ^_^

      Delete
  8. Phewitttt....dalam hati ada taman skrg ke?
    Apa pun doa yg terbaik utk cik fafa

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishhh, sebab dalam hati belum ada taman la buat entri ni..haha

      terima kasih kak. ^_^

      Delete
  9. eh, quote ni menggambarkan perasaan tuan dia ke? haha

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^