Thursday, October 9, 2014

Cerita Pagi Tadi


Pagi tadi tengah dok sedap lena, tiba-tiba terdengar bunyi beep dari handphone aku. Check tengok dapat mesej dari EASYRELOAD :

"You have  reloaded RM10. Your new airtime balance for ********** on 09/10/2014 is RM14.55 and valid until 19/05/2016." -08:23:45am


*EYES ROLLING


Semalam aku dapat notification dari Sara, dia nak bagi topup FREE kat aku sebab letak blog dia dalam bloglist aku. Tak sangka pulak dia nak topup RM10 (bagi aku nilai ni banyak kot). OMG la aku masa tu. Tapi rezeki jangan ditolak. hehe. Murah hati betul Sara ni. Tu belum buat segmen lagi, kalau dah buat segmen entah apa lagi yang nak dibagi. Dengar kata dia bercadang nak anjurkan segmen. Baca sini.


Terima kasih sekali lagi Cik Fafa ucapkan. Segan sebenarnya nak terima free tapi terima ja la. hehe. Nak balas hadiah tak mampu lagi. Buat masa ni Cik Fafa hanya mampu klik-klik ja.

^_^
 

notabawah : Aku doakan semua pembaca blog aku dimurahkan rezeki sentiasa dari segala sudut. amiiiin.

20 comments:

  1. Replies
    1. harap lepas ni murah rezeki kerja la plak. hehe

      Delete
  2. Uii...nak juga =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hihi..rezeki tu hah..alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. terima dengan hati terbuka. hehe

      Delete
  4. Alhamdulillah. Murah rezeki awak :)

    ReplyDelete
  5. rezeki la tu dpt topup,bg kita pun itu nilai yg agak besor la jga lg2 utk mereka yg selalu bsms o calling2 .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. bagi cik fafa besar sebab nilai tu paling maximum yang cik fafa pernah topup. hehe

      Delete
  6. wah topupkan skali utk sy blh? hahahaha

    ReplyDelete
  7. Heee..Cik Mimie pun dapat jugak :) Sara siap mesej lagi tye..dapat x topup dia..byk juga nilai die bagi tu..semoga kita semua dimurahkan rezeki..amin :)

    ReplyDelete
  8. baru dapat baca dekat entry nie. hihi.. semoga semua pun murah rezeki jugak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa2. amboi, nak jugak wishh. hehe

      Delete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^