Sunday, October 12, 2014

CPUV Pertama dari Nuffnang : Zurich Insurance Contest


Alhamdulillah. Rezeki. Buat pertama kalinya dalam sejarah, blog aku mendapat CPUV Nuffnang dari Zurich Insurance Contest.


Thanks Nuffnang dan Zurich. Terima kasih jugak kepada para pengunjung blog aku yang selalu rajin menjengah dan dok klik-klik iklan dalam blog aku ni. Thank you sangat! Harap-harap berterusan la. hehe

p/s : kalau ada yang perasan iklan Zurich ni ringan-ringan kan lah tangan ya.  thank you in advance!  ^_^

35 comments:

  1. tahniah cik fafa..
    kite ni tah tahun bile nak merasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai dah si pengomen tegar. haha. alolo, nanti mesti ayu dapat punya aihh. ^_^

      Delete
  2. tahniah . blogwalking ni . jangan lupa singgah blog parihh :) http://blogparihh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wooow tahniah Cik Fafa.. makin rajin le nanti Cik Fafa hapdet entry baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.tapi tak la sehebat ct. tu la nak kena asah idea selalu ni. ^_^

      Delete
    2. Cik Fafa ooooit.. iols berblogging bertahun tahun CPUV dpt tahun ni ye.. kire awak lagi advance hihi..

      Delete
    3. alahh ct baru dapat tahun ni, tapi sekali dapat? sekontena iklan melekat. kami ni dapat pun satu ja. hehe ^_^

      Delete
  4. Tahniah Cik Fafa :) Semoga terus dimurahkan rezeki ..amin :)

    ReplyDelete
  5. permulaan yang baik ! tahniah..moga dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kena istiqamah la camni. hehe tq lola! ^_^

      Delete
  6. Tahniah cik Fafa.....nanti makin bertambah lah tu

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. Moga Moga rezeki bertambah

    ReplyDelete
  8. tahniah! nanti kalau saya jmpa, saya tlg klik ye ^^,

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^