Tuesday, October 28, 2014

Gatai!!!


Disebabkan kegatalan tangan aku semalam menukar template blog aku dari simple ke blogskin, aku kena edit semua balik! T_T

Perasan tak? ruang komen, top commentator, bloglist dah tak ada. Hangpa jangan terasa pulak tau, bukan aku remove pun. Template blogskin ni yang tak ada semua tu.  

Disebabkan itu, aku nak edit semula, mungkin aku terpaksa tangguhkan blogwalking dan reply semua comment. Nanti semua dah settle aku terjah hangpa balik. Maaf naa..







48 comments:

  1. kenape tak pakai simple template and jadikan macam blogskin je? Kite pernah try pakai blogskin, tak sampai 2 hari fedap sbb banyak sgt benda yg tak boleh. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya,dah tukar balik dah ke simple. yaka?ni tak sampai dua hari pun dah tak mau pakai dah. hehe

      Delete
    2. kenapa CT takleh bukak blog As..?? katanya selected readers only T.T jadi CT kesedihan..

      Delete
  2. Kesiannya~ Semoga cepat siap edit semula! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. siap untuk hari ini. ^^ tapi rasanya macam kena edit lagi pulak.

      Delete
  3. Replies
    1. boleh tu memang boleh, tapi makan masa sehari suntuk. T_T

      Delete
    2. tak secantik blog di sana. ^_^

      Delete
  4. selamat meng-edit cik fafa.... :D rajin nye main tukar2 template...hehehehehee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan sebab rajin, tapi sebab curious. hehe ^^

      Delete
  5. Replies
    1. salah tu acik. bosan sebenarnya. hehe

      Delete
  6. sy pn guna blogskin 2 hari je. mmg ringan blog kita tp byk cekadak.
    sbb byk sgt yg xbole guna.
    lps tu feed hancur, trafik xde. trus tukar template biase.
    xmgkin nk guna blogskin yg pelik2 tu dah. itu kali ptama dan terakhir..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?tapi betul ringan dengan nampak lagi simple cute gitu. tapi nak buat camna, simple template lagi senang nak handle. hehe ^^

      Delete
  7. xpe kak. sabar lah banyak2 ye. hee.

    saya pernah kena gak dulu masa pakai blogskin. dia macam lagi senang nak edit. tapi overall, x berapa best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah habis sabar dah. hehe.

      yaka?takpala dah tau blogskin camna ni, memang tak pakai dah la.

      Delete
  8. Selamat mengedit. Tuh la rjin sgt
    Hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni sorang lagi. bukan sebab rajin hakak oii. ni saja nak test ja. hehe ^^

      Delete
  9. Blogskin banyak buruk dari baik. HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. apabila si pakar berbicara. eh. HAHA ^^

      Delete
    2. Ehh. T.T manaaa hadoo pakar. Perosak adalahh. Huhhhhhuhu. T.T

      Delete
    3. pakar la tu, tiap kali edit hasil semuanya kebabom. hehe ^^

      Delete
  10. Salam perkenalan..
    Jemput join segmen ini.. http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  11. Ayu kalau gatai tangan p tukaq templete mmg da menagis meraung2 da..hahahhaah mmg tak pndai nk godek2 da skg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. tudia, kita tak la sampai tahap nak menangis. tapi bagus jugak jadi macam ni, sebab kita boleh explore coding. at least tau jugak sikit2. kita ni sebab free terlebih. kalau macam ayu, memang tak la nak godek2 ni semua.

      Delete
    2. Ye yeeee... mmg xnk amek risiko...
      Sbb ayu bkn minat coding2 nie..kalau suh buat kek ke jahit ke salah pon xape.. boleh cube lagi

      Delete
    3. takpa, blog di sana lawa dah. ^_^
      cikfafa pun tak minat, tapi sebab nak edit blog terpaksa buat jugak. ehehe rajin. kalau cikfafa buat kek tak jadi memang tak cuba lagi dah. haha

      Delete
  12. alahai.. kesian akak.. takpe2 selamat mengedit semula yaa.. good luck ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa2, tak perlu dikasihankan pun. hehe at least dapat tau kekurangan blogskin berbanding template simple. ^^

      Delete
    2. hihi.. belaja dari pengalaman.. ^^

      Delete
  13. hahahahahaahah dlu pena guna blogskin.. konon nak nampak comel.. last2 tukar simple template jugekk.. hadoii.. #patotla masok blog ni nampak mcm lain..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la,tengok template blogskin ni cute2. saja nak fefeeling cute jugak tengok2 lagi serabut kepala. haha ^_^

      Delete
  14. hehehe..xpe2 :) lenkali tangan tu jangan gatai sgt na..hehehe :)

    ReplyDelete
  15. tak apa pelan pelan edit balik..
    tapi kalau bukak thru henpon ni.. semuanya putih saja hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaka?awat macam tu?sebab buat hover kot. adoii

      Delete
  16. Takpa takpa. Memang susah sikit kalau tukar blogskin dengan template biasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, susah jugak rupanya. kalau buat backup tak ada masalah. tapi takpa, lesson learned ^_^

      Delete
  17. huhu. rajin XD
    aku dari dulu camtu jela blog aku. haha. baguih la hang. jangan jadi aku, malas manjang nak explore.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa, blog ang pun dah okay dah. putih gitu. ^_^

      Delete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^