Monday, October 6, 2014

GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS


Dah 6 hari GA ni bermula, baru aku perasan. hehe. Tapi masih belum terlambat sebab GA ni adalah yang terpaling rare yang pernah aku join sebab tempoh masa sampai 30 SEPTEMBER 2015!! Memang mega betul la. Kalau yang belum join sudi-sudikan klik banner di bawah na. ^_^

http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-birthday-you-alls.html

Tarikh Lahir : 19 Mei 1990

15 comments:

  1. hhahaah tua sebulan je ng cik fafa nim...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayu yang tua atau cik fafa?? haha

      Delete
    2. aikk...
      heheh ct humairah pon sebaye jugak ke
      yeeaaayyy ramainye geng...

      Delete
  2. haaaah..?? sampai tahun depan ke giveaway nya..??? apekah apekah..? meooow Cik Fafa kite sebayaaalah and yang lebih memeeeeowkan adalah.. hihihik.. CT lahir awal lima hari dari Cik Fafa \\^^//

    ReplyDelete
    Replies
    1. klik banner di atas untuk tau. hehe. wahhh,meowww2. ada jugak geng taurus. same age pulak tu. high five sikit! ^_^

      Delete
    2. high ten laaa.. next year sambut besday sama sama lah :p taurus leee kite same bhahaha..

      Delete
    3. bereh. hadiah jangan dilupa. hehe =P

      Delete
  3. saya pun join jgk. Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  4. Wahhhh! Setahun GAnya berlangsung! Menarik ni :)

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^