Saturday, October 11, 2014

Kering Idea


Hangpa perasan apa yang aku perasan?

Sehari suntuk semalam aku dok belek photoshop nak buat header baru tapi hasilnya macam kat atas ni ja. Nama ja kidal tapi tak sekreatif kidal yang lain pun (ada sangkut-paut ka kidal dengan mouse?)

Background pulak aku ingat nak buat sendiri. Jumpak kat colourlovers. Kat sini boleh pilih pattern dan boleh warnakan sendiri. Tapi pattern tak lawa. End up aku ambik kat photobucket ja. hehe

Satgi balik kenduri ingat nak belek lagi photoshop. Mana tau kot dapat ilham kat kenduri tu kan.. .




notabawah : baru perasan ada segmen edit blog by Aina Akmal. macam nak join, tapi fikir balik, ermm takpala bagi peluang kat orang lain ja la.  hehe


^_^











13 comments:

  1. Blog awak dah comel la. Sebenarnya apa yang fafa cite ni langsung akak tak faham... bab kreatif-kreatif ni fail la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tak secomel blog mama. haha. alamakk, tak paham ka?

      Delete
  2. idea masa g kenduri kawin? mungkin jumpa yang lain kot..bukan idea

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud saya idea untuk header tu. tapi betul la cakap acik, jumpak makanan kat kenduri dah tak ingat idea dah.hehe

      Delete
  3. Hahaha. Dpat ilham dari kenduri? Wuttt.hehe. nanti ada gambaq pelamin pulok. Blogg akak dah comell gitew~ hehehe.

    klik proton untuk akak~ ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelamin? okay jugak tu. tapi kena tukar coretan cik fafa kepada perkahwinan cik fafa la pulak. haha
      tapi tak secomel blog aina.

      p/s : tq na. kalau sudi klik la lagi. muahaha.

      Delete
    2. hahahhaa, boleh je. boleh. XD eh kena tuka jadi puan fafa dah la. HAHA.

      Delete
  4. sis pun kidal juga x kreatif . keras tgn memanjang ...

    ReplyDelete
  5. ok la tu pandai nak edit
    kite ni nak pikir pon tak reti tauuu
    heheehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehhh,tipu sangat nak pikir pun tak reti. hehe =P

      Delete
  6. Cik Mimie pun tengah cari mood nak buat header tok blog kawan Cik Mimie..idea n mood belum mai lagi..so, kna tggu dulu...hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan, nak buat header pun kena ambik mood dulu baru idea senang mai. hehe ^_^

      Delete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^