Sunday, October 12, 2014

Liebster Award oleh Euruka Seven



Untuk kali yang ke-6 aku ditag lagi. Adoii. haha. Tapi disebabkan aku rajin aku jawab ja. Tak lupa juga nak berterima kasih kepada Euruka Seven (Eda) sebab sudi senaraikan akak dalam award ni. ^_^




 Soalan yang dituju :

1.blog siapakah yang akan you guys singgah?
- My Bloglists.

  2.you guys suke minum ape?
- Limau Ais.

  3.you guys selalu cerita ape dalam blog?
- banyak entri syok sendiri ja pendek kata tentang hal peribadi, pasal resepi-resepi masakan yang tak berapa nak jadi dan ada jugak pasal tutorial untuk aplikasi komputer/blog. nak tau lebih boleh usha Labels.

  4.apa warne kesukaan you guys?
- putih, hitam, purple, hijau emerald, turquoise, warna-warna pastel.

  5.apa penambah baik you guys untuk cantikkan blog
- pilih background yang lawa. buat header baru.

  6.you guys suke tengok filem ape?
 - komedi, romantik, fantasy-adventure, superhero, action.

  7.ade ape-ape kekurangan tak dalam blog eda ni..
- mungkin boleh kurangkan size header blog.  

  8.tempat shopping yang selalu you guys pergi?
-tak ada sebab tak selalu shopping. 

  9.bussines ape yang you guys jalankan sekarang?
- belum ada.

  10.kalau you guys shopping suke beli ape?
-  beli apa yang perlu masa tu.

  11.you guys berkerja sebagai ape?
- kerja rumah.

^_^

15 comments:

  1. Eh,, sama... Saya pun suka limau ais. :)

    ReplyDelete
  2. eh.. jie suka limau ais jugak tp tmbh sirap. so jadi siram limau ais. ! emmm... terliur. tmbh2 lg klau limau lebih.. heee.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh geng la. sirap limau pun suka jugak .asalkan ada limau semua suka. hehe ^_^

      Delete
  3. rajinnya jugak buat entry liebster.. CT dah surrender hihi.. taste tengok movie kita sama *sep sep*

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila tak ada idea nak update entri, kena rajin la. haha. sep balik ! ^_^

      Delete
  4. bekerja sebagai ape??
    kerja rumah ye cik fafa
    ehehehehe

    ReplyDelete
  5. hahhaha. kerja rumah. T_T terbaik jawapannyaa. XD

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^