Thursday, October 23, 2014

Menang Segmen + Giveaway Sweet Sour By N|A!



http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html
Masihkah kau ingat segmen ni?

Sebenarnya dah lama pun nama pemenang diumumkan tapi aku baru nak buat entri. haha. Sorry!
Balik dari Penang haritu la terperasan comment Nadyya kat shoutbox aku.
 
Tak sangka pulak pantun aku yang kononnya sweet sour ini terpilih antara yang dipilih. Terharu sebenarnya (baru nak habaq). T_T

Sat, apa yang yang aku menang?





Yayyy! Terima kasih kepada Nadyya dan Alia bagi peluang aku rasa kemenangan ni! *over sangat.

^_^


26 comments:

  1. yeh menang ! menang! heeee
    nanti sy topup. xsempat lagi nak kua ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yayyy! hehe
      takpa2, take your time. ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. sekali sekala menang best jugak. hehe

      Delete
  3. Replies
    1. yayy jugak! cik mimie pun tahniah menang segmen cik balqis tu. ^_^

      Delete
  4. tahniah cik Fafa ^^,

    saya xde rezeki. hehe

    ReplyDelete
  5. saya menabung promoted content sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq! nanti saya menabung kembali. ^_^

      Delete
  6. Tahniah..share top up sikit =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya tak ada pun topup rm2.50. lol ^_^

      Delete
  7. Replies
    1. rezeki topup sentiasa. alhamdulillah..

      Delete
  8. komen kat shoutbox selalu tak prasan hihi and tak ada pun chatbox ke shoutbox ke.. tahniah Cik Fafa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak ada shoutbox atau cbox tapi perasan, tu yang pelik tu.hehe ^_^

      Delete
  9. Replies
    1. ang pi korek tabung sendirian berhad. hehe =P

      Delete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^