Friday, October 10, 2014

Muka Ketat



Dok belek-belek fb aku terjumpak quote ni :

(credit : 9GAG)


Siapa peminat Twilight kat sini mesti kenai si Bella ni. Aku ingat aku sorang ja perasan yang dia ni emotionless. Sedih ka seronok ka marah ka sama ja. Bila jumpak quote ni kat fb page 9GAG baru aku tau ramai yang berpendapat macam tu jugak.


Kemudian..aku ada jumpak quote ni pulak..

perkataan B tu aku tukar kepada GRUMPY. (credit : 9GAG)


 Sekarang baru aku paham kenapa orang dalam movie/drama cakap "awak nampak cantik bila tengah marah."


 p/s : tapi kenapa tak ada orang pun pernah cakap aku cantik masa tengah moody?

LOL 








20 comments:

  1. hehehe...ce tunjuk ckit muka tgh mrh nk tgk..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mau la, satgi semua unfriend pulak. hahaha

      Delete
  2. ha'ah laa... baca entry cik fafa baru terfikir..n faham. ^_^

    ReplyDelete
  3. aiyakkk meh cik fafa nk tgk muke awk time marah

    ReplyDelete
  4. Saya kalau marah memang buruk rupa. Tengok muka sendiri kat cermin pun takut...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kalau diri sendiri tengok. kalau orang lain tengok macam mana agaknya kan? hehe

      Delete
    2. Hahaha...anak-anak pun tau kalau mama depa marah. Muka 100% bertukar

      Delete
  5. Muka kita sngat buruk kalau tengah marah. :(

    ReplyDelete
  6. Suka sangat dengan Bella dalam cter twilight...hahaha..Memang takde perasaan langsung kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpa. tapi emotionless pun still nampak cool. hehe

      Delete
    2. Actually, dia cantik sangat..heee :)

      Delete
  7. Replies
    1. cool kot bagi sesetengah orang. hehe

      Delete
  8. Replies
    1. ya, betul2. sedekah. ^_____________^

      Delete
  9. Acik memang menyampah kalau tengok orang muka ketat ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun ,kadang-kadang menyampah jugak dengan diri sendiri. hahah

      Delete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^