Monday, October 20, 2014

ONLINE




Assalamualaikum ladies & gentlemen! I'm back!

Alhamdulillah, sampai jugak kat home sweet home pukul 7 p.m. tadi. Letih wehh (macam aku ja yang drive).
Aku ni kalau bercuti memang aku takkan bawa laptop. Sebab tu la tak sempat nak update entri sepanjang 2 hari ni. Lagipun masa bercuti ni la aku nak spend quality time dengan family pun. Puasa menghadap laptop la sat. ^_^



melalui gambar pun mesti hangpa dapat teka aku pi mana kan ?



Nanti aku cerita ya percutian aku ni. Tungguuuu..

p/s : banyak gila entri yang aku nak buat tapi terpaksa postpone dulu.


27 comments:

  1. Replies
    1. agak-agak kat kedah ada tak jambatan ni? haha =P

      Delete
  2. Replies
    1. pandainyaa. anak sapa la ni. haha ^_^

      Delete
  3. Syoknya dapat bercuti dengan family. Jalan-jalan kt penang kannnnn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau orang tak kenai jambatan ni tak tau la nak kata apa. hehe ^_^

      Delete
  4. hhahhaah, penang rupanya, ingat new york tadi. HAHAHA, :p Tungleeew boleh jalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. botak kepala bapa cik fafa nak bawak satu family pi NW. hahaha
      tungleeew??bahasa apakah?

      Delete
    2. bahasa gedik. maknyaa untunglah. hahaha.

      Delete
  5. betul, anne pun kalau p bercuti memang tak hadap laptop..
    spend time dengan family la best.. hihi..

    ReplyDelete
  6. Wah, bestnye pergi bercuti :) Syiokk!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. high five sikit kak!
      penang negeri kelahiran ku. hehe ^_^

      Delete
  8. Acik g penang pun masa rombongan..nak pergi sendiri,tak lepas lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pi rombongan pun best jugak. yalahh, agak jauh jugak dari pantai timur ke utara kalau nak pi sendiri. ^_^

      Delete
  9. Wah Cik Fafa kita pergi bercuti yer ^_^

    ReplyDelete
  10. haaaaip ni mai Penang tak habaq kat iols ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haippp. haha. sorry, nak habaq lagu mana cheq. sepanjang pi penang ni tak bukak blog pun. add la kat fb. senang nak chat. cik fafa. ^_^

      *sorry na, entri lama selalu tak perasan comment.

      Delete
  11. haa kan???
    kalau dah bercuti tu mmg tak lah nak bukak laptop ye dak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya la puan ayu oii. ^_^

      *sorry na, baru baca comment.

      Delete
  12. Baguih la cuti betol2. Bawak laptop bukan cuti namanya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? time bercuti bercuti. time berlaptop berlaptop. ^_^

      Delete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^