Wednesday, October 15, 2014

Peperiksaan Online PTD



From : 15888

"RM0.00 SPA. ANDA DIJEMPUT MENDUDUKI PEPERIKSAAN ONLINE PEGAWAI TADBIR & DIPLOMATIK M41 PD 1.11.2014 (SABTU) JAM 8.00MLM. SILA SEMAK EMAIL ANDA UTK BUTIRAN LANJUT."




notabawah : ada sapa tak yang dijemput jugak? kalau ada, nanti jom la kita jawab secara berjemaah. haha. 


=P

26 comments:

  1. Bittaufiq wannajah.. selamat menjawab ^^

    ReplyDelete
  2. tahniah..dan selamat menjawab =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. tahniah cik fafa,.. goodluck tau :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. terima kasih. pasti ada rezeki lain yang menanti. ^_^

      Delete
  5. Gud luck cik fafa... mudah2an ade rezeki kt situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berharap pun. haha. terima kasih la ya. ^_^

      Delete
  6. Replies
    1. tahniah jugak untuk budak. selamat menelaah! hehe ^_^

      Delete
  7. All the best Cik Fafa..Cik Mimie dapat panggilan temuduga xde jawab exam2 ni..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung la dapat iv terus. hehe. dah lama tak study untuk exam, dah kena study pulak dahh. T_T

      Delete
  8. eh..baik pgkat ker?
    skrg nie da on9 eh..haha..siyes xamik tau
    ingtkn PTD dah xde dahh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik pangkat pun bolehh ya cik balqis??hahah
      wujud lagi. haha. spa semua exam online sekarang ni. lepas lulus exam, baru layak pi iv.

      Delete
  9. tak sebab tak apply T.T
    selamat menjawab Cik Fafa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpala, tak apply yang ni dapat hat lain kan?hehe
      tu la,moga-moga selamat la. ^_^

      Delete
  10. Replies
    1. tunggu lagi 6 tahun baca balik entri ni mesti paham. hehe ^_^

      Delete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^