Thursday, October 23, 2014

"Popular" Ka??


Jawapannya TAK. hehehe

Aku terpanggil untuk test Alexa ranking blog aku ni. Tengok-tengok--->



Last time aku check 21k. *ni kalau duit ni memang luluh hati kalau jatuh drastik macam ni.haha


Kalau hangpa pun nak check ke"popular"an blog kalian boleh klik Alexa!

^_^

31 comments:

  1. xpe..yang penting seronok berblog =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Wahhh untungla org tuuuuu...
    Dah fames...
    Heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi uoll..sinisnyaaa..6k tu bukan 6 ya. =P

      Delete
    2. Isk iskkk... xde sinis2 laa pujian tuuu... untung pe.. kite ni tah2 puluh2 ribu ag

      Delete
  3. Tak kisah la pasal nombor tu, asalkan kita nak menulis dan ada orang baca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. ni saja suka2 nak check. tak kejar pun popular ni. ada orang sudi baca pun dah alhamdulillah dah. hehe

      Delete
  4. Replies
    1. takpa, bukan boleh menentukan masa depan pun. hehe ^_^

      Delete
  5. hahaha kalau duit jatuh merudum memang sadis and tragis sungguh lah. ranking ni makin sikit makin sengih sengih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tau takpa. but who cares about ranking?muehehe

      Delete
  6. Zumal rasa sedih sangat sebab rank dah jatuh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa, rank jatuh pun pembaca still meningkat. no big deal. ^_^

      Delete
  7. hehe.. kita tak pernah check langsung.. tak kisah
    buat masa ni la tak kisah..hahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. cik fafa check ni pun out of curiosity ja.. sejujurnya tak kisah pun. ^_^

      Delete
  8. Replies
    1. tu ritu. sekarang,cuba check tengok kalau turun. ^_^

      Delete
  9. wah, dah naik dah naik, tahniah cik Fafa... keep it up sistah! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa ja. ^_^

      *sorry baru perasan comment

      Delete
  10. ahahaha, waah dah naik. okay. kita pun saja acah2 main benda ni ritu.. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. acah2 pun mesti tinggi jugak ni. ^_^

      *sorry baru perasan comment

      Delete
  11. ok la tu. aku pun selalu main2 dgn alexa. fofular CF :)

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^