Thursday, October 16, 2014

Postcard Dari Germany!



Masih ingat segmen Giveaway Harry Potter Postcards From Germany!! yang dianjurkan oleh Siti Aisya Ibrahim a.k.a Jindrisska?

Nak habaq mai, antara 11 orang pemenang bertuah tu aku la salah seorangnya. hehe. Dalam banyak-banyak giveaway yang aku join, ni  la pertama kali aku bertuah. haha. Setelah sekian lama menanti, sampai jugak kat tangan aku pagi tadi. Yang bestnya aku dapat poskad muka harry potter! Dulu memang suka ikut film series harry potter ni dari harry potter ni masih comel sampailah dia dah baligh (ehh?). Aku kan suka movies yang merapu camni. Fantasy-adventure gitu.

Thanks kepada Siti Aisya sebab sudi hantar jauh-jauh. Suka! ^_^








36 comments:

  1. wah, cik Fafa pun dapat? :D untungnyaaaa!! tahniah ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung jugak la. haha. terima kasih amy! ^_^

      Delete
  2. saya menabung promoted content and rhb sekali ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihh. nanti saya menabung balik. hehe ^_-

      Delete
  3. Tahniahh akak ! untung laaa... Jie pun minat harry potter jugakk.. hihii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak geng peminat harry potter. hehe ^_^

      Delete
  4. waaah syioknyeee dapat hadiah dari germen ^^ iols join jugak tapi dok menang T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, iolls ingat nak laminate la poskad ni. haha.
      takpa, mana tau kot nanti menang yang paris plak ka (kalau join). ^_^

      Delete
  5. Wa wahhhh wahhh tahniah la cik fafa....
    Tp ayu xmnt cte2 cmni... hehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaka? mesti dok layan cerita yang ayu-ayu ja ni. hehe =P

      Delete
  6. rajin dia ke oversea..haha..untung dpt poskad..kita suka kumpul..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisya ni memang dok study kat german.. mesti penuh koleksi ni kan.. hehe ^_^

      Delete
  7. Tahniah Cik Fafa :) Best dapat hadiah kan? hehehe :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah...wahhhh, dapat sourvenirndari oberse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, bukan senang nak dapat cenderahati dari luar. ^_^

      Delete
  9. Tahniah! Akak tak de rezeki menang GA ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa, rezeki akak memang ga lain kot. ^_^

      Delete
  10. Tahniah Cik Fafa...mmg luck lah :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa. hehe tq sis jm sudi singgah. ^_^

      Delete
  11. sory yer tulisan nya tak cantek... amatur lgi ni... heheehheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam ni cakap amatur? kalau cik fafa yang tulis entah panggilan apa pulak ya?haha.
      nice sangat la tulisan aisya ni. berseni gitu haaa. ^_^

      Delete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^