Wednesday, October 8, 2014

Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain



Segmen lagi?? Choppp. Jangan label aku pulun. Actually aku di tag oleh Hidayu Ayumie. Dah di tag tu sunat la kena join jugak. Lagipun aku perasan yang blog aku belum ada bloglist. So, mungkin dah sampai seru untuk aku letak bloglist dalam blog aku yang noob ni. hehe.

Untuk details, boleh klik pada banner. ^_^




 Aku nak tag :





muehehehe (gelak jahat)

28 comments:

  1. ahahha adan uke kene tag
    cepat tolll
    gud gud
    selamat bersegmen cik fafa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. well, see the face lahh.. ^_^

      Delete
  2. tengs sbb tag.. actually Jie x pernah masuk mana2 contest pun sblum nie.. huhuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're welcome! sebab tak pernah join la kena join. hehe. ^_^

      Delete
  3. selamat bersegmen Cik Fafa.. CT tnggu free lah join nanti kalau segmen still ongoing..

    ReplyDelete
  4. terima kasih cik fafa sudi join segmen anne.. :)
    salam kenal.. ^__^

    ReplyDelete
  5. ting..tong..jejalan kat umah c.fafa nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi mai jalan di pondok cik fafa. ^_^

      Delete
  6. Singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  8. hai cik fafa...saya join jugak...selamat bersegmen yer! :D

    SWEET HEART

    ReplyDelete
  9. Singgah sini, selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  11. jalan2 dari segmen yg sama..slmat bsegmen..

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^