Wednesday, December 3, 2014

#8 Wordless Wednesday



27 comments:

  1. betol2. smtimes lirik lagu mmg kena sgt dgn apa kita nk share atau kongsi.

    ReplyDelete
  2. hm betul sangat.. lagi2 kalau lagu sedih, dengar time sedih, memang Alla je yg tau :')

    ReplyDelete
  3. Suka lagu Fyn 'terbang tunduk'
    ...macam nak tunjukkan kita kena kuat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jarang dengaq. nak kena dengaq selalu la camtu. hehe

      Delete
  4. betul sangat...suka dengar lagu Can't Take That Away - Mariah Carey...buat rasa kuat semangat hadapi cabaran sekeliling...

    ReplyDelete
  5. selalu mcm tu la, lagu senang nak terjemahkan perasaan kita drp kita berterus terang,straight to point

    ReplyDelete
  6. Aaa..sy main nyanyi xpkir lirik plak..hihi.
    Tp ada btlnye jgk..lebih2 lg time sedih..lju jee nngis..hikhik
    Jom Join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete
  7. betul. aku pun suka baca 8fact ni punya ig :)
    quote dia semua mcm fakta ^^

    ReplyDelete
  8. tepat sekali. suka sesebuah lagu sebab liriknya tengah perli perli kehidupan dan emosi hehe

    ReplyDelete
  9. saya tengah dengar lagu Dil To Pagal Hai. cuba teka kenapa? :P

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^