Thursday, December 11, 2014

Alhamdulillah! Akhirnya..

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, wa syukurillah. 
*credit

Ingat lagi interview yang aku cerita kat baru-baru ni? Alhamdulillah, rezeki berpihak kepada aku. Thank you for all the wishes! Walaupun hanya sambilan selama 3 bulan, tapi aku ambik ni sebagai langkah permulaan bagi aku. Syukur!

Lagi satu, aku pun baru dapat panggilan untuk hadir temuduga peringkat ke-2. Interview peringkat pertama aku dah cerita kat SINI. Dekat dua bulan lebih baru depa nak panggil. Haritu call depa kata sebulan. =.=

Tapi sayangnya, depa ambik masa yang agak lama untuk panggil interview peringkat ke-2, jadi aku terpaksa tolak untuk hadir. Lagipun aku dah terima pun kerja sambilan tu.

Apa-apa pun, terima kasih atas doa-doa dan wishes hampa semua! Aku bakal lapor diri ahad ni. Aktiviti blogging akan aku teruskan seperti biasa. Cuma lepas ni dah tak boleh tidoq lambat dah la layan abam-abam m-drama, k-drama.*baru ja start layan Marriage Not Dating! Nak kena bangkit awai. Semoga urusan aku selepas ni dipermudahkan. Amin.

milkysmile

55 comments:

  1. tahniah ya. .semoga dipermudahkan urusan. . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks budakvanilla! mudah-mudahan. ^^

      Delete
  2. good luckkk akkk! btw aina dah update wattpad! :D jemput baca tauu. hehehe. :3 thank youu so muchh, muahh sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks aina! yayy, nanti kak baca na! ^^

      Delete
  3. tahniah.. amin, tak kisah laa sambilan ke apa, mungkin nanti ada kerja tetap menanti..apapun jangan putus harap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah. terima kasih kak atas peringatan. ^_^

      Delete
  4. Alhamdulillah..tahniah Fafa!selamat bekerja ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah cf :)
    Best la ang dah ada kerja. Paihni belanja aku noh. Hoho.
    Nak kerja jugak :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks hsb. boleh mai la kedah. nanti aku belanja. =p
      insyaAllah nanti mesti turn ang pulak. aku doakan ang dapat kerja lepas ni. ^_^

      Delete
    2. ang ada wassap x? meh la wassap dgn aku. hehe :)
      pasni ang bz.

      Delete
  6. Assalammualaikum. Alhamdulillah. Thniah kak. Smoga akk tbah dlm prjuangan ! Fighting ! :D :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. thanks ana! fighting! ^_^

      Delete
  7. Wahhhhh .. Dah dapat .. Sampai dua .. Alhamdulillah .. Keja leklok nahhhh .. Heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dayah na! insyaAllah akan cuba buat yang terbaik. ^_^

      Delete
  8. Alhamdulillah.. Tahniah cik fafa..Kak wana tumpang hepi juga..

    Pasti byk pkara baru dpt dipelajari dan dapat timba pengalaman nnti..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. thanks kak wana! appreciate sangat.
      belajar dan pengalaman. ^_^

      Delete
  9. Semoga dipermudahkan segala urusaan ^_^

    ReplyDelete
  10. Congrats, Cik Fafa! Selamat bertugas =)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. tahniah Cik Fafa..
    doakan CT pulak dapat kerja lepas ni heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ct!
      yer, cikfafa doakan ct pun dapat kerja lepas ni. amin. ^_^

      Delete
  12. Replies
    1. thanks tim! chaiyok jugak timm untuk kerja! ^_^

      Delete
  13. Alhamdulillah. tahniah cik fafa ! ^_^

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...yeeaayhhh!! Madu kita da dapat keje..hehehe..da jadi geng...sep sikit..hehehe..keje leklok na :)
    Wish u all the best..muah ciked :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh ! keja leklok naa madu... Bahagia madu madu #badri. haha. abam msti bahagia jugak..ngeee..

      Delete
    2. geng, sep! hehe. insyaAllah.. thanks maduu for the wishes. muahhh! ^_^

      Delete
  15. tahniah kak fafa.. alhamdulillah.. ina dengar pun happy jugak :D

    ReplyDelete
  16. tahniah kak..rezeki datang tepat..! hehehe..saya belum dpt lagi T__T

    ReplyDelete
  17. wah. tahniah2.. smoga dipermudahkn :)

    ReplyDelete
  18. Moga dipermudahkan semuanya. Fighting Cik Fafa! ;)

    ReplyDelete
  19. Horreayy! Dapat keje.. Rjin2 kje taw..hehe

    ReplyDelete
  20. tahniah heee boleh la belanja nanti :P

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah.
    Gunakan peluang ni utk timba pengalaman.

    ReplyDelete
  22. tahniah cik Fafa. alhamdulillah :)

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^