Friday, December 19, 2014

Cenderahati dah Sampai!

Assalamualaikum.

Yehaa, I'm back! Ada yang rindu dak? *perasan! Seminggu aku biarkan blog aku menyepi. Bukan sebab tak dak masa, memang tipu sangat la kalau tak dan nak update padahal kerja office hour ja pun. Ni gara-gara kemalasan aku untuk bukak blog sebenarnya. Sorry sangat kepada yang rajin singgah, nanti aku marathon balas kunjungan semua secara berperingkat na.

 Entri pengalaman kerja tu aku tak karang lagi, KIV dulu la noh. hehe. Aku nak update dulu pasal hadiah GA yang agak berkurun lama sampai tapi aku belum lagi buat entri. Saja-saja untuk penghargaan. ^^


 PVC Keychain by Beba Ifa


Losyen pelembab Vaseline Total Moisture 25ml by Ayuni Rafilah



Topup RM 5 by Syahira Nadia

4. Haa yang ni pulak cenderahati dari Sis JM kerana aku jadi salah seorang pengomen blog dia.

Magnet memoholder


5. Lastly, aku menang 1kg kerepek ubi pedas by azirafood anjuran Manis Giveaway by Mama Darwiish. Yang ni tak sampai lagi, sebab baru tau tadi. hehe.


Thank you semua! Love it. Semoga hampa semua sentiasa dimurahkan rezeki! Jeongmal gomawo!
Photobucket
*Notabawah : Sapa yang tak join Segmen Zaman Persekolahan oleh Cik Balqis, jemput la join. Ada masa lagi sampai hujung bulan ni.  

39 comments:

  1. banyaknya hadiah akak dapat.. haih jeles pulak.. ina ni dah lama tak join ga T-T bila tengok ni, rasa macam nak join balik plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. hehe. join ja la, kalau tak mau join setiap hari pun join la sekali seminggu ka. ^^

      Delete
  2. Tahniah Cik Fafa :) Murah rezeki bulan ni yer....hehehe..byk menang hadiah tak nk kongsi2 ke? hahaha

    #rindu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai alamat. nak share kerepek tu boleh la. =p

      Delete
  3. Byknya hadiah cik fafa dapat tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. thanks kak sofu. rezeki jangan ditolak. ^^

      Delete
  4. thanks sebab inform sy ya cik fafa..
    baru habis kerja tadi,
    dapat mesej dah sampai sana, lega rasa...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. alhamdulillah selamat sampai. tq tau! ^^

      Delete
  5. wahh banyak beno yee hadiah.. tahniah :)

    ReplyDelete
  6. wah.banyak ny a hadiah..! rezeki akak..tahniah ya..! kerepek nak sikit..heheh

    ReplyDelete
  7. huiyo3..tahniah..sekali dpt hadiah..

    ReplyDelete
  8. tahniah cf :)
    alhamdulillah, rezeki kan ^^

    ReplyDelete
  9. Wahh,bnyknye hadiah murah btl rezeki cik fafa....^_^

    ReplyDelete
  10. ehemm ! kerepek tuuuuu.. XD
    jangan lupa madu mudaa.. =P
    tahniah btw.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sangka pulak menang kerepek tu. nak gak ka, meh alamat nak share sekeping dua. =p

      Delete
  11. tudia tudia! hat kerepek tu ohsem arrr!

    ReplyDelete
  12. Wah wah wah. Murah rezeki ni. Tahniah ya :)

    ReplyDelete
  13. Ramai dah up entri k.JM.
    Saya jugak yg belum.
    Dah ambik gambar ole2 tapi pi mana tah.

    ReplyDelete
  14. untunglah! hehhe. tahniah cik Fafa :)

    ReplyDelete
  15. amboi banyaknyaaa adiahhh . hehe . tahniah kak fafa :)

    ReplyDelete
  16. ooooi kerepek tu paling ohsem.. rare gila hadiah dia hahaha terbaik ^^
    syok laaa banyak menang huntung la..

    iols pun lama tak honline..

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^