Sunday, December 14, 2014

CPUV Nuffnang

Assalamualaikum.

Thank you #Nuffnang yang bermurah hati walaupun blog aku ni semakin lama semakin hambar dek tuannya yang semakin liat nak update. Tak lupa thank you kepada semua pengunjung blog aku yang rajin-rajin belaka. Kalau rajin klik la lagi. hehe

Rakuten September Super

Marigold UHT Milk (PC)

Education NZ

Maybank #ILove

 notabawah : harini hari pertama aku kerja. nanti aku story kat lain entri na. banyak gak nak story ni. hehe

Photobucket

59 comments:

  1. Tahniah murah rezeki cik fafa..wah, bestnya..mesti banyak cerita nanti kan pasal hari pertama bekerja..rajin2 buat kerja ya dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. thanks wana. nanti la saya cerita. hehe ^_^

      Delete
  2. madu.. madu muda tunggu entry pengalaman kerja tu taw.... hehe. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait maduuu. nanti la cheq cerita nooo. hehe ^_^

      Delete
    2. oke maduuu.. tak sabaq cheq nak taw.. hehe.. kalau abam taw ni, mesti dia tak sabaq jgk nk baca. koh koh koh. :D

      Delete
  3. sepppp
    banyak gila kan cpuv alhamdulillah heheheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak2 pun tapi harapnya lama la ongoing tu. hehe

      Delete
  4. sbb nak gst kot nuffnang jadi pemurah ... sis pun dpt byk juga ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe la kot. hehe. tahniah jugak kak vee. ^^

      Delete
  5. wah! dah kje dah? alhamdulillah..hoho..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Cik Fafa oi..Alhamdulillah, makin murah rezeki na..hehehe..Cik Mimie tolong klik2 sekali na.. :)

    #rindu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq maduuu! nanti cheq klik balik. ^^

      Delete
  7. tahniah :)
    aku dah approved. hehe. kang boleh chat2 ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku jarang bukak fb actually. aku pm dah nombor kat ang. nak sms ja boleh. hehe^^

      Delete
  8. Aummmm .. Banyak nanangggg .. Kita tunggu entry 1 st day kerja .. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak ja banyak padahal berapa sen ja. hehe. dah buat pun haa. ^^

      Delete
  9. Salam. BW petang Selasa. Tahniah...
    Alhamdulillah, K.Yana pun dapat CPUV ni semua (^^,)

    ReplyDelete
  10. wahh banyak cpuv mlekat...belanja lah teh tarik 1... :D hehehehe tahniah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, mai la balik malaysia. jauh sangat nak german. hehe =p

      Delete
  11. Uwaaaa. Banyakknya cpuvv. Aina dah lama x dapat sejak meninggalkan blog tuu macam hidup segan mati tak mauuu. Hahaha. Bak kata orang kedahhnya laa. π_π

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. takpa, lepas aktif balik mesti banyak jugak cpuv yang melekat kat blog aina nanti. ^^

      Delete
  12. alhamdullilah murah rezeki... salam singgah

    ReplyDelete
  13. tahniah cik fafa semoga mudah rezeki lagi ;)

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah, tumpang gembira. jeles jugak ni. keja lebih gigih lagi kalau nak hasil macam ni jugak. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa, nanti mesti turn hampa pulak. ^^

      Delete
  15. Liat nak update?
    Sama lah kita..
    3 hari lepas dah buat aotupublish untuk sampai rini.
    Now, dah maleh balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maleh ni memang penyakit yang snagat berbahaya. agak2 ada ubat dak dr?hehe

      Delete
  16. tahniah...akak belanja promoted content satu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak sal! ^^ nanti saya belanja balik na.

      Delete
  17. wahwah byknye iklan berjoget2 kat blog CF ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. depa joget sat ja kak ana. tak lama mana pun. ^^

      Delete
  18. wah, murah rezeki cik Fafa. hehe

    ReplyDelete
  19. Tahniah Cik Fafa. Samalah IM yg makin meliat jugak. Hehe

    ReplyDelete
  20. rezeki banyak murah ni.. banjeeee kitee peeeelish.

    ReplyDelete
  21. Mesti da beriban duit nuff..hihi

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^