Tuesday, December 9, 2014

[Giveaway] Hello from Canada

Assalamualaikum.

Jom join!

Hello from Canada

Apakah URL blog Doodles of Life? 
http://herlifemanual007.blogspot.com

Good luck semua! 
^_^

44 comments:

  1. Semoga berjaya dalam giveaway tersebut..

    ReplyDelete
  2. Datang jalan2 dekat sini . Dari segmen yg sama :) http://muhammadshahril97.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  3. wahhh ramai gak yg dah join GA ni.
    gud luck cik fafa! hehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa tak mau hadiah dari canada. heheh. tq kak ana! ^^

      Delete
  4. Thanks for joining. Good luck ya Cik Fafa ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome! hope ada la luck. hehe ^^

      Delete
  5. hii. sy singgah dari GA yg sama. salam perkenalan dan good luck! :D

    ReplyDelete
  6. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. tq cik mimie oii. semoga sama2 luck. hehe ^^

      Delete
  8. Salam CF..Kak Lya Singgah sini dari segmen yg sama ..All The Best !!!
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  9. dah join..! goodluck ya kak..! :)

    ReplyDelete
  10. datang terjah dari GA yang sama . Good luck yea ^^,


    http://pengemudamerahjambu.blogspot.ca/2014/12/ga-giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  11. good luck cik Fafa. :D teringin sangat nak hadiah dari Canada. kalaulah ada rezeki. haha

    ReplyDelete
  12. dtg blogwalking sini...goodluck cik fafa yer :D muah!! :D

    ReplyDelete
  13. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  14. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  15. Da tau pmenang ke? Hihi. Lupe plak

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^