Friday, December 5, 2014

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH.

Assalamaulaikum.

Untuk kali ni, aku nak join segmen dari Mama Darwiish pulak. Yang menariknya kita boleh pilih nak hadiah apa kalau bertuah. Disebabkan aku ni pencinta makanan, mesti la pilih makanan. hehehe. So, kepada yang belum join, mai la join sama. Kot-kot dapat rezeki kat hampa.

http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
Semoga berjaya!
 "Saya nak hadiah 1 kg kerepek perisa ubi pedas kering"

Segmen Tamat : 15 Disember 2014

34 comments:

  1. Gudluck Cik Fafa :) Jgn lupe kongsi2 dengan madu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi, tak cukup lai ka kongsi abam badri?hahahah =p

      Delete
  2. good luck maduuuu ! hehe. ewah.. dia pilih kerepek jugak. suka tiru kite. hagagaga. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, nama pun madu. mesti la taste sama. hahaha. kot la kalau menang boleh buat kudapan sambil tengok abam. haha =p

      Delete
    2. hoyehhh ! hehe. taste kena sama. betul3. :D
      Kann? ngap2 sambil tgk abam. wink3. =P

      Delete
  3. good luck Cik Fafa. saya newbie kat blog Cik Fafa :D

    salam perkenalan,
    Nabihah

    ReplyDelete
  4. wahhh.. bole pilih2 hadiah ekk./ goodluck :)

    ReplyDelete
  5. gud luck dear..kerepek pisang pedas memang best makan kan cik fafa

    ReplyDelete
  6. alololo kiut miut banner nye hehe.. gud luck cik fafa! :)

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sama....gudluck ^^,
    http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  8. all the best mama! saya dah join juga ^^

    ReplyDelete
  9. alamak, tersebut mama lak. silap cik fafa pnya blog dengan mama farhanah -.-

    ReplyDelete
  10. Checked!!!
    Terima kasih atas sokongan dan penyertaan anda.
    Senarai peserta dan pemenang akan dipublish dalam masa terdekat.
    Wish u all the best :)

    ReplyDelete
  11. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ... Pssst ... Pemenang dah diumumkan ...

    ReplyDelete
  12. salam
    Tahniah !!
    !Anda menang hadiah.Sila tebus hadiah sebelum 23 Dec 2014.Tq

    http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/12/pemenang-manis-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^