Friday, December 26, 2014

Postcards Giveaway from Czech & Germany

Assalamualaikum.

Jemput join semua!

http://jindrisska.blogspot.com/2014/12/postcards-giveaway-from-germany-czech.html


Mangsa tag :




 
Giveaway tamat pada
09 Januari 2015
(11:59 malam, waktu Malaysia)
 
Semoga berjaya!
 
^_^





45 comments:

  1. yaya baru je tag akak kat ga ni . hehehe http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/12/postcards-giveaway-from-czech-germany.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh,ramai pulak yang tag akak. hehe. thanks na! good luck tau. ^^

      Delete
  2. terima kasih yer sudi join giveaway kitorang... :D goodluck... insyaallah nnt kite updatekan list pesertanya yer... :D jangan lupa tag dan infrom kawan2 yang ditag yer... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kasih. hehe. orait,noted. dah inform dah. ^^

      Delete
  3. thank you join GA ni! :D list peserta dah diupdate insyAllah, boleh la jalan2 usha blog peserta lain :) all the best yep!

    ReplyDelete
  4. goodluck cik fafa ^-^

    kite join jgk ;)

    ReplyDelete
  5. All the best, Cik Fafa. Akak pun joined GA ni :)

    ReplyDelete
  6. wink wink. madu tag kita laaa ! hahaha. mekasihh. ada masa Jie join yup ! XD

    ReplyDelete
  7. Sempat lagi nak join ni. All the best ;)

    ReplyDelete
  8. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.11 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  10. semoga kita ada rezeki sama-sama. hehehehe

    ReplyDelete
  11. salam :) hehe nak ingatkan bagi details before 19hb ni ye :)

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^