Thursday, December 25, 2014

Selamat Bercuti!

Assalamualaikum.

Hampa semua camna, sihat tak? Cuaca hujan sekarang ni, jaga diri elok-elok la na. Nak dekat masuk tahun baru ni, sedih pulak aku dengaq berita tentang banjir yang melanda beberapa tempat. Bagi hampa-hampa  yang terjejas dengan banjir, aku doakan semuanya kembali pulih seperti biasa. Bak kata pepatah, berat mata yang memandang, lagi berat bahu yang memikul. Semoga hampa  tabah menghadapi musibah ni.


Bagi yang rajin menyinggah blog aku ni, terima kasih aku ucapkan.  Maaf kalau ada yang aku belum balas kunjungan, dan  pada yang datang komen, tapi aku belum balas. Sejak dua tiga hari ni, aku rajin tidoq awai, pukul 10 dah terlentok. Blog pun aku biarkan sepi. Segmen-segmen yang aku join pun aku tak dan nak blogwalking sorang-sorang. Jangan ada yang terasa sudah la na. Aku akan cuba blogwalking secara berperingkat untuk 3 hari ni.

Kepada yang nak bercuti bersama family atau kawan-kawan, do enjoy your moments together! Hujung-hujung tahun ni mesti ramai yang perabeh cuti kan. Jaga diri dan berhati-hati di jalanraya! Selamat bercuti!

Kepada yang tak pi mana macam aku pun selamat bercuti jugak!hehe


Photobucket

37 comments:

  1. selamat bercuti ... musim hujan dan sejuk ni , mmg nampak selimut jer memanjang ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak, siang2 pun bergelumang denga selimut gak sebab sejuk. macam mana la keadaan orang2 yang terkena banjir tu.

      Delete
  2. Replies
    1. selamat bercuti jugak mama myja. ^_^

      Delete
  3. selamat bercuti jugak kak fafa! ina pun sekarang ni kalau pukul 10 je, terus terlentok. haih penat buat apa pun, ina tak tahu. lagi satu, kalau lama2 dekat depan laptop, rasa sakit je belakang ina ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. tu laa, mungkin sebab sejuk kot. tu yang mengantuk awai. tu tandanya kena kurangkan menghadap laptop la tu. hehe

      Delete
  4. semoga mangsa banjir selamat. sedih tgk beritaa. hmm. T_T

    selamat bercuti jgk utk akak. ptut la blog mcm sunyi. x mcm slalu. hehe. btw ! esok Jie pergi penengg ! hoyehh.. heheks... XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasai. tak sangka teruk sampai camni. mudah-mudahan depa semua dilindungi Allah selalu.

      eh,ada jugak yang perasan noh. hehe. syok la dia noh, haa pi bercuti elok2 na. jaga diri! ^_^

      Delete
  5. public holiday tapi tak keluar rumah pun.hujan turun lebat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, hujan2 ni malas nak keluar, dok umah tidoq lagi sedap. hehe

      Delete
  6. rest cukup2 okay kak . selamat bercuti semuaaa:)

    ReplyDelete
  7. Salam ziarah & selamat bercuti diucapkan kepada Cik Fafa.. ^_^
    Time cuti hujan pulak turun tak henti-henti, apa lagi duk rumah tengok TV makan tidur lah jawabnya..
    Esok saya start kerja seperti sehari lagi.. hurrrmmmm :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq singgah sini, dan selamat bercuti jugak LZ! ^_^
      nikmat jugak tu. dapat jugak rehat walaupun sehari.
      takpa, esok cuti kan. ^_^

      Delete
  8. akhir tahun semua bz. takkanlah xde yg faham ye kan? semoga hidup terus lancar..

    rahmat Allah turun lagi pagi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan. mudah-mudahan.

      sejuk ja rasa pagi ni. jumaat terakhir untuk 2014. ^_^

      Delete
  9. Selamat berhujung minggu yer Cik Fafa ^-^

    ReplyDelete
  10. Happy holidays :) Tak lama lagi nak tahun baru..pasang azam dok lagi?? hehehe

    ReplyDelete
  11. amboi slmt bcuti smua.

    dah bkerja ni xdenya nak cutii.. mmg tnsion aje la jawapnya.. wuuu

    ReplyDelete
  12. mai laaa Penang Cik Fafa ooi.. kita cuti sesama tapi skarang ni musim hujan lah gamaknya heheh.. samalah kita cuti duduk rumah and bina badan..

    ReplyDelete
  13. selamat bercuti. tinggal bape hari je nk masuk taun bru. nanti btkar umur nampaknyee

    ReplyDelete
  14. tu la sedih tgk kwn2 mangsa banjir. moga2 tabah.
    xpala cik fafa, memasing bz gak ujung2 tahun ni,
    inshaAllah memasing faham hehe

    ReplyDelete
  15. selamat berehat ya kak! tak seronok nak brcuti bla negara ditimpa musibah ..huhu

    ReplyDelete
  16. ehehehe, macam terlambat je nak wish. selamat bercuti cik Fafa :P

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^