Saturday, December 6, 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Assalamualaikum.



Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.




Blogger-Contest
klik banner untuk sertai!
Senarai Hadiah :

Tempat Pertama : RM 200 Cash
Tempat Kedua     : RM 150 Cash
Tempat Ketiga     : RM 100 Cash
Tempat Keempat: RM 50 Cash
 2 x RM50 shopping voucher. 


Dengan RM1212 banyak sebenarnya yang kita boleh beli dari Lazada. Jom tengok apa yang aku nak beli kalau ada RM1212 :

1. Lenovo S850 Smartphone White 5.0"
http://www.lazada.com.my/original-lenovo-s850-smartphone-white-50-screen-quad-core-13ghz-16gb-1gb-ram-dua-sim-724922.html
RM 619

Smartphone haruslah ada dalam wishlist aku sebab aku memang belum ada smartphone. Benda yang paling aku suka tentang phone ni camera depan 5MP dan camera belakang pulak 13MP. Seronok la kalau bergambar.

2. Pineng PN929 15000mAH PowerBank Gold + FREE 2600mAH Powerbank (Random Color)


http://www.lazada.com.my/pineng-pn929-15000mah-powerbank-gold-free-2600mah-powerbank-random-color-544213.html
RM 62

Dah alang-alang pilih smartphone, pilih la jugak powerbank kan. Lagipun dengar kata Pineng ni memang bagus. 

3. Sharp Microwave Oven

http://www.lazada.com.my/sharp-microwave-oven-r352zs-25l-98939.html
RM 269
Aku nak sebab senang nak perhangat makanan dan minuman. Lagipun kat rumah aku tak ada lagi microwave ni.

4. Global Sewing Machine GSM-505

http://www.lazada.com.my/global-sewing-machine-gsm-505-425668.html
RM 159
Aku ada terfikir nak asah kemahiran baru iaitu menjahit. Aku tengok mesin ni macam sesuai ja untuk beginner macam aku ni.

5. Pensonic Multi Cooker

http://www.lazada.com.my/pensonic-multi-cooker-pmc-138s-38l-silver-82973.html
RM 103

Dah nama pun multi cooker, banyak la tujuannya kan. Boleh guna untuk stewing, steaming, stir frying, deep frying. 4-in-1 la kiranya.

Total : RM 1212

Masih sempat lagi untuk sertai!
Segmen Tamat :  12 Disember 2014.

36 comments:

  1. wah bestnya segmen ni.. nakk join jugak la.. huu
    goodluck cik fafa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. join ja sebelum laptop kena rampas. heheh

      Delete
  2. uiyoo..banyaknya murah2..kak wana suka lenovo dan powerbank tu..kalau cukup duit nak juga grab!!! heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpa, murah2 kot. kalau ada duit ja memang lama dah sambar. hehehe ^^

      Delete
  3. wah wah, menariknya! kena ushar Lazada ni.... :D

    akak! sorry dah lama x singgah sini.. satg saya datang lagi naaa... ada hal jap nak settle ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hujung2 tahun, paham2 la. sale merata. hehehe

      takpa amy oii, tak kisah pun. settle yang mana yang penting. ^^

      Delete
  4. wah wah, menariknya! kena ushar Lazada ni.... :D

    akak! sorry dah lama x singgah sini.. satg saya datang lagi naaa... ada hal jap nak settle ^^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. haa,GA ja la. hehe. cuma senaraikan apa yang kita nak beli KALAU ada RM1212. depa buat contest ni sempena online revolution lazada 12/12 ni. ^^

      Delete
  6. GOOD LUCK akak ! :D
    Eh ! sama la sewing machine tu. Heee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga sama2 luck! ^^
      tu la, kak pun baru perasan sama. hehe. ^^

      Delete
  7. chaiyuk!
    tgk wishlist kak fafa mmg interesting hehe.

    I rlly wish we can win this ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. wishlist haruslah interesting kan. hahaha.

      hehe. wish you have that luck! ^^

      Delete
  8. mmg rambang mata nk pilih. kalaula betol2 ada dpt free RM1212.00 tu kan cik fafa hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpa, rambang mata. hahaha. mau bankrup lazada kalau nak bagi betul2 RM1212. hehehe

      Delete
    2. geram betol bila BW tgk wishlist kwn2 lain. semuanya rasa nak beli. rawrrr~ ehehehe

      Delete
  9. All the best cik fafa..
    Bestnya kalau dapat semua tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. kena tunggu dah kerja gaji besar, boleh la nak beli semua tu. ni takat wishlist ja.hehe

      Delete
  10. Good luck.. semoga ada rezeki buat kita..

    ReplyDelete
  11. Ngam ngam 1212 ye..good luck Fafa..akak pun join.

    ReplyDelete
  12. Best of luck, Cik Fafa.
    Akak suka lenovo dgn multi cooker tu :)

    ReplyDelete
  13. wow contest lazada kena cukup cukup 1212 ke.. gud luck Cik Fafa.. CT blogwalking ajela dulu nak catch up..

    ReplyDelete
  14. wah..byk nye nk beli..kalau sis JM nak beli smartphone dan oven tu...skrg mmg guna powerbank pineng..mmg terbaik!!

    ReplyDelete
  15. goodluck kak..saya nak yg last la..senang kerja..ehehe..all the best btw

    ReplyDelete
  16. oh, ni segmen ke? ahahaha. okay, baru perasan. good luck cik Fafa! ^^,

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^