Saturday, January 10, 2015

Giveaway Preloved Books

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html
Giveaway Preloved Books ini ditaja oleh :
 
Pemenang :
1 Top Referral :  4x buah buku
Random org :
15x buku = 15 pemenang 
1x komik + 4x shiseido mask = 1 pemenang
2x shawl = 2 pemenang
2x topup RM10 = 2 pemenang
1x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)
TAMAT 1 FEBRUARI 2015 =
click banner untuk join :)

33 comments:

  1. good luckk cik fafa :) nanti nak join juga la

    ReplyDelete
  2. wau! dah ada masterlinky..hehe..gud luck!

    ReplyDelete
  3. singgah sini ye cik fafa :) sambil klik nuffnang ! jom singgah blog shahril plk ;)

    ReplyDelete
  4. Good luck C.F .. Dayah pun join jugak ^_^

    ReplyDelete
  5. hai Cik Fafa! sorry dah lama x singgah sini. sorry sangat T____T

    good luck ye untuk GA ni :)

    ReplyDelete
  6. Gud luck..!!! chaiyok chaiyokkk...!!!!

    ReplyDelete
  7. Hi hi hi☺!!
    Qila pun singgah dari GA sama jugak ehehe! GOODLUCK! WINK WINK!

    ReplyDelete
  8. Nak klik banyak2 yang mencabar ni:D
    Insyaallah join nanti.

    ReplyDelete
  9. huish yg ni pon blm sempat join lg nih =D

    ReplyDelete
  10. salam. Dari ga yg sama http://mun-rah.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html
    good luck!

    ReplyDelete
  11. Hye selamat berjaya untuk giveaway ini.

    Jemput join giveaway mudah ni jugak. Terdapat pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi.

    http://amirnawawi.com/giveaway-mudah-voted-kempen-givealittle-ambank/

    ReplyDelete
  12. THANKS sangat2 sbb sudi join GIVEAWAY PRELOVED BOOKS. :)
    taklama lagi giveaway akan tamat, so pastikan semua syarat telah diikuti ya. :3

    tolong semak senarai peserta, takut terlepas pandang. TQ :D
    semak senarai peserta di ---> http://budaksukavanilla.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-giveaway-preloved-books.html

    ReplyDelete
  13. Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^