Sunday, January 4, 2015

Hadiah dari Kak Farrah

Assalamualaikum.

Postage pertama untuk tahun 2015 yang baru ja aku dapat tadi. Hadiah dari Kak Farrah untuk teka nama rempah bagi soalan bonus Jom Cuba Nasib-Teka Bahan. Kalau ikutkan seorang ja pemenang, tapi ada 3 orang yang jawab betul untuk soalan bonus ni, tiga-tiga pun dapat. hehe. Tahniah Kak Kathy, Kak Wana!

Cute sticky notes & cermin muka.
Sticky notes tu cute gilaaa, nak guna pun sayang. Cermin muka pulak memang berguna sangat untuk touch up. hehe. Terima kasih tau Kak Farrah! May Allah bless you always.


milkysmile

53 comments:

  1. wow ! bestnyaa hadiah diaa.. XD tahniah cik akak fafa ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah. hehe. tq ex-maduuu. haha =p

      Delete
  2. Tahniah.. cantik tuh, hasil kreativiti kak Farrah..

    ReplyDelete
  3. alololo.comelnyaa. tahniahh cik fafa :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah..alhamdulillah syukur..rezeki..

    ReplyDelete
  5. tahniah cik fafa
    cheq pun jawab jugak tapi tak kena...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. takpa, at least cuba jugak. ^^

      Delete
  6. cik fafa kerja bahagian mana..
    nak mncari ni... alang2 dh satu tempat. kot2 leh jumpa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2, jom bila2 lunch kat red cafe. kami kerja kat ciac atas u-assist tu ja haa. ^_^

      Delete
  7. Bestnyer.. Rezeki- rezeki.. Tahniah..

    ReplyDelete
  8. fuiyo..byknyer hadiah dia menang..hoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah orang huluq kita terima ja. hehe

      Delete
  9. Kak Farrah awal awal tahun dah mula bermurah hati.. boleh bawak cermin muka dalam henbag slalu ni Cik Fafa.. tahniah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. haruslah kena buh dalam beg. tq na ct! ^^

      eh,btw, ct dapat tau dak gi dapat posting kat mana?kawan cik fafa ramai yang dah tau dah.

      Delete
  10. tahniah dear..comel kan hadiah tu..kak wana sayang nak guna sticky notes yang sangat comel tu..tapi cermin muka compact tu pasti berguna dibawa ke sana kemari..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, sayang kan nak guna, comey sangat. ^^ cermin dengan perempuan memang tak boleh dipisahkan. hehe

      Delete
  11. Alhamdulillah dah selamat sampai. Glad that you like it. Alah, tak payah sayang2...pakai je sticky notes tu.
    Nway, thanks so much Cik Fafa sudi joined jom cuba nasib last year :)
    Hehehe tapi sorry sangat2. Akak dah siap pos, balik rumah baru sedar yang akak tak letak kad utk Cik Fafa. Huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute sangat nak guna. hehe.
      most welcome!
      takpa2, tak kisah pun aihh. dua ni pun dah lebih dari cukup dah. thnak you tau! ^_^

      Delete
  12. Replies
    1. haha. takpa, nanti jom join jom cuba nasib lagi. hehe

      Delete
  13. cik fafa betul la tu mashitah mahmood...dia junior saya tapi kami hbis sama2

    ReplyDelete
  14. Saya pun x gunakan sticky notes yg k.Farrah bagi.
    Cantik...sayang nak guna.

    ReplyDelete
  15. tahniah kak..! mmg best dapat hadiah .. haritu ada dpat kad dr kak farah tapi tak update cerita lagi.. dah lama terbiar..hhuhu

    ReplyDelete
  16. wah, tahniah cik Fafa. kalau dapat dari kak Farrah, kompem lawa gila hadiah nya! hehehehe....

    ReplyDelete
  17. Tahniah yer, cute hadiahnya tu ^-^

    ReplyDelete
  18. tahniah cik fafa! untunglaaa.. teringin nak dpt hadiah dr kak farrah.. wuuu

    cantek :)

    ReplyDelete
  19. haiyo besnya dpt hadiah handmade dari kak farah! :)

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^