Friday, January 23, 2015

Photo Card GiveAway

Assalamualaikum.

Ada orang rindu aku dak?haha. Rindu gila kat hampa. Sorry nak busy sikit lately, tapi tak tau la busy dengan apa. haha. Okay dah cukup. Kali ni aku nak join segmen dari Sally pulak. Kepada yang nak join klik ja pada banner. Good luck semua! ^_^

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/01/photo-card-giveaway.html

25 comments:

  1. rindu la dengan cik fafa..sunyi ja..hee..btw, all the best dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yayy,ada jugak yang rindu. haha. terharu sat. tq kak wana! ^^

      Delete
  2. Hagaga.. rindu blog cik fafa. ekeke.

    btw, good luck ! :D cheq rindu nk join GA. hehek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkan rindu blog ja?haha, nak touching sat. hahaha =p

      haip2, fokus spm nuu. =p

      Delete
  3. Biasalah bz kan.. semua ada kehidupan masing2. tp jgn berhenti trus dr blogging ya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la tak. hehe. kadang2 rindu jugak nak update blog, cuma M ja yang kacau. haha

      Delete
  4. Assalamualaikum…
    Terima kasih sebab sudi join dan memeriahkan segmen Sally ni…
    Sally sedang blogwalking semua peserta.
    Pemenang akan diumumkan pada Khamis (29/01/2015) pada pukul 10.30am

    p/s : Sally tambah hadiah lagi jadinya ada 15 orang pemenang :)

    ReplyDelete
  5. dapat dak ..? CT xdok rezeki sini..

    ReplyDelete
  6. Busy yer cik fafa...
    Ni pun akak tak menang

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^