Tuesday, September 30, 2014

Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A



Rare tau segmen/GA ni. Sebab apa? Klik banner dibawah untuk tau! ^_^

http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html


 Pantun Cinta
 
Bunga cinta berkembang mekar,
Jangan disangka takkan layu,
Melupakan cinta pertama memang sukar,
Tapi kalau dah jodoh pasti me and you.


Indah sungguh bunga di taman,
Damai tenang rasa hati ini,
Andai bukan awak yang ditakdirkan
Pasti ada yang lebih baik untuk diri ini.


^_^

47 comments:

  1. Salam singgah, wow puisi! mcm best je.. studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Gud luck...perghhh, pandainya karang puisi. Ingat nk join jugak tp bab reka-reka puisi cinta ni fail la, luntur semangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa2 ja. Nak buat dedication untuk suami pun boleh. mintak dia tolong jadi inspiration untuk cipta puisi. nanti datang la idea tu. ^_^

      Delete
  3. wow wooow
    ade bakat terpndam...
    entry smpn kt draft lagi
    belum nak mngarang ha,,
    kasi idea sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu kena banyak dengaq lagu jiwang. haha. cipta puisi dari kata-kata yang nak diluah pada suami pun boleh.. ^_^

      Delete
    2. hahahaha zaman2 kolej dulu jiwa jiwang la
      bile dah kerja persaan tu xde da
      ayu da join da cik fafa
      http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

      Delete
    3. boleh kawan dengan kristen steward ni. haha
      apa2 pun, good luck ayu! ^_^

      Delete
  4. http://azraalyana.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html
    dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. Bw dari segmen yang sama
    cute pantun
    good luck

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen
    pantun yang menarik

    ReplyDelete
  7. Good luck.. singgah + follow sini.. Jemput join segmen shawal ^^v KLIK >>> Segmen Jom Tingkatkan Follower

    ReplyDelete
  8. Amboi extra pantun .. Dayah nak karang 1 pantun pun makan masa.. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa2, ada masa lagi sampai 14/10. sempat lagi nak mengarang. ^_^

      Delete
  9. Good luck Cik Fafa... Salam Aidiladha ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. selamat hari raya haji juga. ^_^

      Delete
  10. haha , me & you lagii . hee
    Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rojak pun jadi la dari tak ada. hehe
      good luck jugak untuk cik adda & selamat pengantin baru! ^_^

      Delete
  11. Cik Fafa memang suka berpuisi ke ? bhahaha or syarat segmen ni kene brpantun bagai :D ade tu ada ada nampak bakat terserlah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang syarat segmen ni kena berpuisi. ada bakat ka? boleh jadi penyair la camni. haha

      Delete
  12. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  13. alamak. sweet sour nya.. suka sgt puisi ni :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada probability untuk menang tak? muahaha

      Delete
  14. Puitis sungguh Cik Fafa ni
    akak join juga :) cuba kot mengena heheh
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa ja. hehe. cuba jangan tak cuba. ^_^

      Delete
  15. singgah dari segmen yang sama :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah. done singgah sana ^_^

      Delete
  16. Dari segmen yang sama

    http://hanaexotics.blogspot.com/2014/10/segmen-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah. good luck! ^_^

      Delete
  17. Tudia pantun :)
    Terbaik.

    Blogwalking dari segmen yang sama. All the best :) Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum...
    singah dari segmen yang sama :) , good luck..
    http://www.ayienawi.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na_11.html

    ReplyDelete
  19. Amboi.. rangkap pertama dia :p Singgah sini dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete
  20. goodluck cik fafa...kite join jugak ni :D

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. tq nadyya! saya baru ja bagi details kat komen kecuali alamat dan nama penuh. hehe

      Delete
  22. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^