Wednesday, September 10, 2014

The Versatile Blogger Award


Maaf la adik Barniyah Ammara, sis baru perasan your tag. Tapi masih belum terlambat kan untuk sis ucapkan terima kasih sebab sudi calonkan sis yang noob untuk award ni. hehe
Muda lagi adik ni, same age with my little brother yang tengah UPSR. =)

*update : Thanks jugak untuk kak Acik Watie   dan Anne Nurain sebab pilih saya sebagai antara 15 blogger pilihan kalian untuk award ni. Terharu pulak. hehe =)









Peraturan The Versatile Blogger Award :

  • Thanks the person who give you this award.
  • Include a link to her/his blog.
  • Tell the person 7 things about yourself.
  • Select 15 blogs you've discovered/followed regularly.
  • Nominate those 15 bloggers to this award.


So here's 7 things about me :

1.Tinggi 153 cm

2. Kidal

3. Suka makan

4. Rabun jauh

5. Taurus

6.  Orang Kedah

7. Suka tengok movies/tv series/drama



15 bloggers yang terpilih :



 Done. =)







9 comments:

  1. Thank you Cik Fafa...kembang hidung kejap

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kembang hidung takpa,jangan kembang badan.

      Delete
  2. Tq cik fafa tag kak sofu ni..
    nanti akak buat entry..ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're welcome akak. okay,take your time.hehe =)

      Delete
  3. Tq, syukran cik fafa sudi tag kt cik kunang.....huhu...suke3

    ReplyDelete
  4. Nad pun tak buat lagi setelah di tag heeeee...

    ReplyDelete
  5. anne tinggi 2cm lebih dr cik fafa.. hehehe..

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^