Tuesday, January 6, 2015

CPUV Nuffnang -RHB Travel Around The World

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, permulaan tahun 2015 untuk blog aku. Thank you pihak #Nuffnang, dan semua kawan-kawan bloggers yang rajin klik-klik kat sini. Yang tak klik pun terima kasih jugak sebab sudi singgah sini dan tingkatkan trafik blog. hehe. Tahniah jugak kepada yang lain!



*nota bawah : baru pukul 10 malam, bantal macam dok panggil-panggil dah. mata pun semakin layu ja. sorry na hampa-hampa yang aku tak dan nak blogwalking, nanti aku singgah tau. goodnight semua! sweet dreams!


Photobucket

38 comments:

  1. wahh ramai blogger dapat CPUV dari nuffnang ni..saya belum lagi uhuk uhuk..apapun tahniah :) rajin rajin le blogwalking ya ^^

    Pstt..saya klik2 nuff sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa, nanti awka pun mesti dapat gak. tq ya! ^_^

      Delete
  2. alhamdulillah. rezeki awal tahun :D

    ReplyDelete
  3. wah tahniah ya.... ekin belum dpat lagi....

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.
    Sama2..
    Thanx juga sebab sudi dstang blog saya :)

    ReplyDelete
  5. Ok jakgi check
    Kapoof! Haha menghilang gitu hihi.

    ReplyDelete
  6. Wah, rezeki tahun baru..Tahniah Cik Fafa :)

    ReplyDelete
  7. saya sebenarnya xpandai tengok lagi bnda alah ni heheheh

    ReplyDelete
  8. alooo~~ kita punya nuffnang skrang naik 1 sen- 2sen jee. sobbb~~ sebb dah kurang aktif. hahahaha. tapi berlambak jugalah ongoing nye. s\hiksss! T_T tahniahhh kakkkk! hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kitaaaaa. haha. berapa sen ja pun. tapi tu pun rezeki gak. hiks ^^

      Delete
  9. tahniah kak ^^ bukan senang dia nak menyinggah tu kan.. hehe ;) ina click2 sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ina yang rajin lagi comel. *ampu sikit. hahaha =p

      Delete
  10. maaasyuk banyak..!! banje hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaa ngelat hahaha.. nak banje lain.. T.T

      Delete
  11. waahh, tahniah! sy ada cpuv jugak tapi tak banyak sgt duit masuknya hehe

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  12. tahniah cik Fafa! :) saya klik2 iklan2 sekali. hehe

    ReplyDelete
  13. Iklan Jan dah masuk..kenapa sis JM punya setil 24 Dis and on going until now..tahu x apa masalahnya CF

    ReplyDelete
  14. wahh besnya meriah iklan masuk :)

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^