Tuesday, January 6, 2015

CPUV Nuffnang -RHB Travel Around The World

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, permulaan tahun 2015 untuk blog aku. Thank you pihak #Nuffnang, dan semua kawan-kawan bloggers yang rajin klik-klik kat sini. Yang tak klik pun terima kasih jugak sebab sudi singgah sini dan tingkatkan trafik blog. hehe. Tahniah jugak kepada yang lain!



*nota bawah : baru pukul 10 malam, bantal macam dok panggil-panggil dah. mata pun semakin layu ja. sorry na hampa-hampa yang aku tak dan nak blogwalking, nanti aku singgah tau. goodnight semua! sweet dreams!


Photobucket

38 comments:

  1. wahh ramai blogger dapat CPUV dari nuffnang ni..saya belum lagi uhuk uhuk..apapun tahniah :) rajin rajin le blogwalking ya ^^

    Pstt..saya klik2 nuff sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa, nanti awka pun mesti dapat gak. tq ya! ^_^

      Delete
  2. alhamdulillah. rezeki awal tahun :D

    ReplyDelete
  3. wah tahniah ya.... ekin belum dpat lagi....

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.
    Sama2..
    Thanx juga sebab sudi dstang blog saya :)

    ReplyDelete
  5. Ok jakgi check
    Kapoof! Haha menghilang gitu hihi.

    ReplyDelete
  6. Wah, rezeki tahun baru..Tahniah Cik Fafa :)

    ReplyDelete
  7. saya sebenarnya xpandai tengok lagi bnda alah ni heheheh

    ReplyDelete
  8. alooo~~ kita punya nuffnang skrang naik 1 sen- 2sen jee. sobbb~~ sebb dah kurang aktif. hahahaha. tapi berlambak jugalah ongoing nye. s\hiksss! T_T tahniahhh kakkkk! hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kitaaaaa. haha. berapa sen ja pun. tapi tu pun rezeki gak. hiks ^^

      Delete
  9. tahniah kak ^^ bukan senang dia nak menyinggah tu kan.. hehe ;) ina click2 sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ina yang rajin lagi comel. *ampu sikit. hahaha =p

      Delete
  10. waahh, tahniah! sy ada cpuv jugak tapi tak banyak sgt duit masuknya hehe

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  11. tahniah cik Fafa! :) saya klik2 iklan2 sekali. hehe

    ReplyDelete
  12. Iklan Jan dah masuk..kenapa sis JM punya setil 24 Dis and on going until now..tahu x apa masalahnya CF

    ReplyDelete
  13. wahh besnya meriah iklan masuk :)

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^