Saturday, January 31, 2015

Hadiah dari Sis JM

Assalamualaikum.

Hampa apa khabaq? Sorry sangat lama aku tak singgah rumah hampa semua. Mood aku agak ke laut sejak akhir-akhir ni. Nak bukak blog pun malas. *Dush dush sikit kat muka sendiri. Apa-apa pun thank you sangat pada yang still sudi singgah sini. Harap tak dak la yang kecik hati dengan aku na.  Tak contact tak bermaksud lupa. Rindu tau kat hampa. Haa, terharu ka dak? HAHA

Actually, banyak yang aku nak story tapi tak tertaip lagi entri-entrinya. Takpala, aku akan cuba kembalikan balik mood rajin aku na.

Khamis lepas aku ada terima postage. Banyak sangat join segmen sampai lupa menang yang mana satu. Bukak sampul tengok ada FM Thailand dari Sis JM sebab aku berjaya teka nama-nama tempat yang Sis JM terjah di Thailand. Serious tak sangka pun, aku gigih google tempat kat Thailand untuk teka. Alhamdulillah, mengena jugak. hehe. Thank you na Sis JM! Semoga dimurahkan rezeki dan diberkati Allah selalu. Tak lupa jugak kepada my blogger friends! ^_^


34 comments:

  1. Congrats, Cik Fafa! Dapat ole2 drpd Sis JM kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak farrah. tu la, murah hati betul sis jm kita. ^^

      Delete
    2. ehhh..sis JM belum baca entri ni eh...sama2 :-)

      Delete
  2. bestnya dapat ole2 dari kak jm...tahniah cik fafa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisya : nanti your turn lak dapat hadiah dari sis JM ok...coz alamat dh ada :-)

      Delete
  3. Wah, cantik kot! Jeless nyaaa. hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah banyak dapat hadiah....

    ReplyDelete
  5. ooo teka yg gmbar sis JM tnya tu kan... dia xumum lagi kan...

    saya jawab merapu ja lbh hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Dia tak umum pun dalam blog. Tup tap dapat.hehe. cuba hampa check dalam peti surat kot dapat gak ka. ^^

      Delete
    2. mmg x umum secara khas ZF..terus check jawapan dalam entri tu then pos hadiah

      Delete
  6. kak JM pun murah hati mcm dr shikin.. woho..boleh tambah koleksi kan kak.. tumpang gembira saya kat sni..hahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Kita yg menerima ni pulak yang rasa segan. Hehe. Boleh ja nak tumpang gembira punn :p

      Delete
  7. ecewahhh ! pandai meneka cik fafa nie rupanyaaa. ehekkss. ;)
    tahniahh !! :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah Cik Fafa naa :) Tekaan hang mengena..hehehe :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah cik fafa.
    Banyak nampak hadiah peta tu kat blog lain.
    Rajin k.JM buat kad tomey tu.
    Terasa nak buat jugak.
    Tapi xpandai sebab lama dah x usik2 benda2 camtu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shikin...your gift on the way...baru je pos..

      Delete
  10. hehe besnya dpt ole2 dari isi JM :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah Cik Fafa. Tambah koleksi dari blogger ;)

    ReplyDelete
  12. Tahniah cik fafa.
    Akak pun try teka jugak tapi tak kena..huhuhu

    ReplyDelete
  13. untungla dpt adiah dr sis jm..
    smbil kerling atas
    ngehhh

    ReplyDelete
  14. CF...sudilah kiranya terima small gift dari sis JM tu ye...terharu sgt bila up entri nih...sama-sama kasih

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^