Saturday, January 17, 2015

Mini Giveaway by izzeyda

Assalamualaikum.

Selamat berhujung minggu semua. Bagi yang dok kat kedah, selamat bercuti na esok. hehe. Kali ni aku nak join segmen dari kak eyda pulak. Sapa yang tak join lagi, klik ja pada banner untuk join na. Good luck! ^_^

http://izzeyda.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

Tamat : 30 Januari 2015


*notabawah : hadiah GA Segmen Zaman Persekolahan anjuran Cik Balqis dah selamat pun dipos khamis lepas. Kepada yang berkenaan, nanti dah sampai please inform na. Tq! ^_^

36 comments:

  1. Esok ingat nak p sekolah... sekali esok cuti pulak haih. sejak habih sekolah cuti sekolah pun dah taktau bila hehe

    ReplyDelete
  2. Salam Cik Fafa... saya ucapkan selamat bersegmen yer... semoga berjaya...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

      Delete
  4. singgah sini . jom tngok entry terbaru shahril !

    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/ajl29-4-lagu-pilihan-selebriti-metro.html

    ReplyDelete
  5. wahhh macam best je ga yang ni.
    cik belbel tag cik fafa http://blogcikbelbel.blogspot.com/2015/01/first-and-simple-giveaway-oleh-cik-iman.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen GA Cik Fafa....

    salaam singgah

    ReplyDelete
  7. Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 331
    Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
    boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

    Official Blog :
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    Catlover Blog :
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Salam singgah, berminat sponsor giveaway? klik sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh...

    ReplyDelete
  9. terima kasih sudi join mini giveaway Eyda.. all the best ya..

    ReplyDelete
  10. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah Cik Fafa semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen ^^

    Haihhhh.. hadiah kita x pos lagi. kesiannya pemenang. agak2 boleh ke jalan kaki saja ke pjbt pos T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. boleh ja kalau jalan kaki kalau dekat. hehe

      Delete
  12. Hai, blogwalking dari segmen yang sama.Good Luck!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete
  13. Blogwalking + follow sini #334
    Dri segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^