Tuesday, November 18, 2014

1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea

Assalamualaikum.






Fakta tentang saya :

1. Kedahan.

2. Kidal.

3. Rabun jauh.

4. Suka makanan pedas.

5. Suka tengok movie/drama/tv series (melayu, english, cina, hindustan, korea, taiwan, thailand, filipino, indon *cuma sekarang ada sesetengah aku dah tak layan)

6. Paling suka lagu slow-slow. (english, indon, melayu)

7. Suka sangat makan cabai jeruk.

8. Suka bilik yang kemas. *aku rimas kalau bilik berselerak.

9. Susah nak kawan balik dengan orang yang betray aku.

10. Sukar dijangka. 


^_^

27 comments:

  1. Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen saya yang tak seberapa ni. Wahh.. Akak suka makan pedas. Sama la dgn saya. Tpi saya kena control sikit. Perut sensitif la. Saya suka orang yang kidal ni. Unik gitu. Hihi :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-1st-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. nasib baik perut kak bukan sensitif. hehe. orang kidal ni memang unik pun.hahah ^__^

      Delete
  2. hehehe banyak persamaan juga kita ya.. kedahan juga saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. point la sikit yang mana yang sama. hehe. ya,tau2,hai oghang kedah. hehe ^_^

      Delete
  3. 4,6,9 sama.. yeh sep skett. huu ^^

    ReplyDelete
  4. oh, rabun jauh rupanya..kalau akak pula rabun silau..kalau drive malam2, x bleh tengok lampu keta banyak-banyak..silau.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay lagi silau, tak payah pakai spek. hehe. cuma kena berhati2 la kan bila memandu. ^_^

      Delete
  5. Selamat bersegmen lagi cik fafa.
    Orang kidal ni memang bijak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya saya bukan termasuk dalam golongan bijak pun. kidal-kidal yang lain mungkin. hehe ^_^

      Delete
  6. bilik kalau bersepah.. serabut kan?.. hihi
    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu mama, tambah2 bila tengah stress. lagi serabut. hehe ^_^

      Delete
  7. no10 tu sukar dijangka.. mcm misteri benar bunyi nye hihi.. kalau ikut citer marvel yang sukar dijangka ni hulk tau :P tet hahaha gurau ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. nope, i'm not that mysterious. tapi betul la tu hulk, sukar dijangka masa tengah bad mood. hehehe =p

      Delete
  8. 3, 4, 9 Kita sama Cik Fafa..kalau makanan x pedas ase cm xmkn je tau...hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sep sikit! tau takpa, macam makanan orang sakit ja rasa. *over. hahaha ^_^

      Delete
  9. Wahhh kidal...
    hehe mkn cabai jeruk
    ng mkn pedas ke....
    ayu xleh la mau memulas2 perut

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelaa, tapi kidal yang tak kreatif pun.
      sensitif betul yerr. perut masing2. hehe ^_^

      Delete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^