Tuesday, November 25, 2014

CPUV Nuffnang- Altel Digital Campaign

Assalamualaikum.

CPUV dari Nuffnang yang baru masuk jugak. Kali ni daripada Altel Digital Campaign. Terima kasih Nuffnang, pihak penaja dan semua pengunjung blog cikfafa!



Aku nak intro sikit la pasal Altel ni. Altel ni merupakan perkhidmatan terbaru prabayar mudah alih yang membolehkan anda membuat panggilan dan menghantar pesanan mesej melalui SMS atau servis data. Altel juga menawarkan perkhidmatan telefon prabayar seperti panggilan suara dan SMS, data mudah alih dan panggilan IDD. Altel juga turut menawarkan pelan jalur lebar mudah alih (broadband plans) bagi kuota 500MB, 1GB, 2GB, 3GB, 5GB. Sebarang maklumat lanjut boleh klik Altel.


Sekali lagi terima kasih #Nuffnang, pihak penaja dan semua pengunjung blog cikfafa! Harap dapat melekat dengan lebih lama. Kalau nampak iklan tolong la klik yerrr. Thank you!

^_^



49 comments:

  1. Bagusnya...siap buat research...tak nampak lagi iklan ni..tapi klik sikit la kat perempuan cantik kat sebelah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dak research sangat pun. hehe. terima kasih la yerr acik klik perempuan cantik tu. ^_^

      Delete
  2. mama tak perasan dapat ke idak cpuv ni, lama betul tak bukak nuff mama ni..
    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama mesti dapat punya. entah dah bercucu cicit dah cpuv tu. hehe ^_^

      Delete
  3. Alhamdulillah & Tahniah ...
    Anda ditag ... Jom join ...FIRST GIVEAWAY BY KAMAMIMO

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih tag saya. minggu depan baru nak join. hehe ^_^

      Delete
  4. tahniah cik fafa :) yaya click2 nuff akak :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah CIk Fafa...iklan dia x muncul la.. nanti Cik Mimie klik2 ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iklan tu memang. asal buat entri ja tak mau tunjuk muka. heheh

      Delete
  6. tahniah cik fafa. xsempat nak jenggah en nuff.. huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa,tak lari mana pun en nuff tu.heheh ^_^

      Delete
  7. Banyak dah Telco sekarang ni kan?
    Sengit lah saingannya nanti.
    Mana tau dapat tandingi Maxis & Celcom kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dengan adik saya pun pakai altel ni. depa cakap okay ja pakai altel ni. ^_^

      Delete
  8. Open table r pasni cf :)
    Mai jalan perak. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudia, takat berapa sen ja la. tambang bus pi perak pun tak cukup tau. hehe ^_^

      Delete
  9. Tahniah cik fafa..akak terima juga :)

    ReplyDelete
  10. wow siap bereview rajinnya Cik Fafa hahaha.. masyuk la nuffnang kasi banyak cpuv keeke tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja, terlebih rajin.haha. takat berapa sen ja pun ct oii.

      Delete
  11. Dah pakai altel.. laju mmg berdesup2.. tp bile kuota abis mmg berdesup jugaak kredt dia tarik.. waaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpa, adik cikfafa pun pakai gak. dia cakap line okay ja. tapi tak tau la pulak berdesup kredit kena tarik ka dak. hehe

      Delete
  12. tahniah cik fafa
    nak tolong klik, tapi tak nampak pun iklan ni berjoget-joget

    ReplyDelete
    Replies
    1. iklan ni memang, joget time tertentu ja. huhu

      Delete
  13. tahniah cik Fafa. rezeki, alhamdulillah :)

    ReplyDelete