Wednesday, November 19, 2014

#6 Wordless Wednesday



33 comments:

  1. kat kelas yg duk first row selalunya perempuan. yg lelaki prefer dok belakang2 entah la tak tahu kenapa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab kat belakang boleh main-main kot. haha

      Delete
    2. xley macam tu kan.. laki digalakkan dduk depan..

      Delete
  2. jelajah malam. usha first row, kalau kat kelas, biasa. first row takde yg nak duduk, kosong je. kalau kena tegur bru ada yg duduk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. biasala tu. ramai takut nak duduk depan tapi sebenarnya benefit gak duduk depan ni. hehe

      Delete
  3. ^^ betul2..lagi bgus klau yg jadi imam tu hah..mmg barisan paling depanlah..

    ReplyDelete
  4. Cik Mimie lam kelas suka dok blkang2..hahahaha

    ReplyDelete
  5. kalau boleh depan la.. hakhakhak..

    ReplyDelete
  6. saya suka duduk kat depan2 kalau majlis ilmu..paling okay pun tengah kalau tak dapat duduk depan..sbb kita dpt perhati n dengar dgn jelas.. dapat fokus lagi..

    ReplyDelete
  7. shad pun suka duduk tengah, depan belakang kiri kanan ada org nak sembang.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Bdk qis kn sukoo dok blkg. xtaula Pasai pa. Tkut kne tempik kott..hikhik
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi,garang betul cikgu balqis nii..hehehe

      Delete
  9. Terbaiikk. Kalau ada ruang untuk depan kenapa tidak berlumba untuk dapatkannya kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul peringatan untuk diri ini jugak. ^_^

      Delete
  10. Kalau kelas ayu suke dok depan.. tp tgk cikgo o lect jugak sebenarnye.. ade jugak kelas dok blakang sbb tau bosan.. ahhahaha

    ReplyDelete
  11. kawan saya ada ckap. sape duduk saf depan sekali, nnti dia dapat award unta. kalau belakang sekali, x dapat pape.. entahlah. hee

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^