Wednesday, November 26, 2014

#7 Wordless Wednesday





45 comments:

  1. the smile that we give can bring the smile to others :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. it's okay acik. u can use your beautiful smile on others. cewaaah. hehehe ^_^

      Delete
  3. Setuju!! Bila kta bahagia, orang lain turut bahagia jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. bahagiakan diri sendiri dulu. ^_^

      Delete
  4. mendalam sungguh quotes ni..
    sgt setuju ! :)

    ReplyDelete
  5. singgah dan follow disini #247..salam kenal.

    ReplyDelete
  6. salam singgah... terimakasih follow balik ^_^

    ReplyDelete
  7. bila kita rasa happy insyallah kita akan buat orang sekeliling pun happy..

    lama kan tak mai jenguk.
    mood blogging kelaut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep,semua dari aura kita sendiri.

      takpa, paham aihh. kadang2 cikfafa pun sama la. rasa malas. hehe

      Delete
  8. kalau kita sibuk suruh org buat,tp kita tak rasa/buat,mmg cakap xserupa bikin la..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. sebab tu la kena setiap manusia perlu ada satu sama lain supaya masing-masing dapat saling mengingatkan. no one perfect. even orang yang cipta quotes ni pun. ^_^

      Delete
  9. Yup btl tu.. kene sembur sikit mnyak wangi kt diri baru leh wangikan org laen.. ehhh cmtu ea... hahahahah so hepi2kan la diri tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. mai sembuq sikit minyak wangi kat cikfafa ni. tapi nak perfume hat bau sedap2 ja tau. hahaha

      Delete
  10. yeahh. tak pernah jumpa lagi quote ni. thanks fafa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikfafa pun jumpak quotes ni kat fb actually. heheh ^_^

      Delete
  11. Replies
    1. cik balqis pun ada dapat sampel jugak kan?hehe. mula2 ingat depa nak bagi yang dalam botol. hampeh. haha

      Delete
  12. Wiwiwiiii have a happy day kak fafaaaa heee

    ReplyDelete
  13. kenalah maniskan muka sendiri dahulu, mesti orang pun tertarik nak senyum kat kita kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kena senyum selalu la camni. hehe

      Delete
  14. oh faham-faham. meh saya semburkan perfume skit :P

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^