Sunday, November 2, 2014

Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom



Assalamualaikum w.b.t.


Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom secara rasminya dilancarkan hari ni. Giveaway ini adalah bersempena dengan sambutan hari lahir Yana pada 17 November ni. Alhamdulillah, masih berpeluang untuk menyambut hari lahir pada tahun ni...Insyaallah. 

Giveaway ini akan berlangsung sepanjang bulan November sahaja iaitu pada 1 November 2014 (12.01 am) hingga 30 November 2014 (11.59 pm). Jadi semua bloggerista yang cantik, manis, kachak dan hensem...Yana sukacita menjemput korang untuk join GA ni yer. Bagi menghargai penaja-penaja yang baik hati untuk menaja hadiah-hadiah GA ni, so...korang kena lah ikut syarat di bawah yer :-

SENARAI HADIAH :

Mystery Gift x 1 Top Referral [Yana Afi]
Blog Review x 2 dan Bloglist x 3 [Syira Lokman]
Kain Telekung Sulam x 1 [Hasrul Hassan]
1 Mineral Eye Colour Mary Kay + 1 Free Facial dan 1 Lip Applicator Mary Kay + 1 Free Facial
[Sofuriah Hashim]
Topup RM5 x 2 [Syahira Nadia]
Topup RM5 x 1 [Izwani Eliyana]
Barangan Kosmetik x 1 [Love Lissa]
Shawl x 1 [Amy Shah]
Blog Review & Bloglist x 3 [Wadhihah Hadi]
Novel + Autograf Penulis Eksklusif x 2 [Anies] 

Nak join? Klik Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom.
Good Luck!!!

38 comments:

  1. Gud luck..
    Mane tau ade rezeki kt sini ke kan??,,,
    Nnt leh share2 ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. boleh. bolehhhh sangatttt. haha ^_^

      Delete
    2. Eleeeeehhh.... xkira nk jugak!!!

      Delete
    3. ewahhh2 mak buyung ni. main ugut pulak. haha =P

      Delete
    4. Ehh bukan mak buyong mintak..
      Bby yg mntak ni
      Hahahah

      Delete
    5. ehh,pandai pulak baby tu berkata2 na. haha ^^

      Delete
  2. good luck. kut2 terkena kan? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak terkena pun takpa, kalau terkena alhamdulillah. hehe ^_^

      Delete
  3. pehhh kak yana bt GA lagik.. nak join la.. goodluck awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la rasa macam baru ja join segmen dari dia. tq! ^_^

      Delete
  4. All the best cik Fafa..semoga ada rezeki kita nanti

    ReplyDelete
  5. Goodd luckkk akak. *baling bungaa*

    ReplyDelete
  6. wah, banyak betul join GA ni. haha.. good luck untuk semua GA yang cik Fafa join XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah. tq untuk semua good luck yang amy wish! =P

      Delete
  7. good luck..
    singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete
  8. BW sini .. semoga berjaya .. saya dr segmen yg sama .. ^^
    http://lovehim30.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete
  9. ramai yg join. nak ikut juga boleh ni cuma kena curi masa skit. semoga tuah menyebelahi cik fafa ^^ salam perkenalan

    ReplyDelete
  10. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    Birthdays GA by Yana Pink Blosson (30 Nov)
    Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)
    GA Kamamimi(23nov)

    ReplyDelete
  11. cik belbel heree.good luck semua !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    jom join segmen ni!
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum.
    bw dri ga yg sma.. :D

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^