Monday, November 17, 2014

CPUV Nuffnang Bulan November

Assalamualaikum.

Sekejap ja masa berlalu, sekarang dah tengah bulan november. Alhamdulillah, rezeki aku di bulan november. Walaupun mungkin tak sebanyak orang lain, tapi aku bersyukur apa adanya.

CPUV Nuffnang : Mah Sing-Avenue Street

CPUV Nuffnang : Dutch Lady Friso Baby's

CPUV Nuffang : Sony Xperia Z3 Launch

CPUV Nuffnang : INTI 2015 Cycle 1 Degree


Terima kasih #Nuffnang dan pihak penaja. Terima kasih jugak kepada semua pengunjung blog coretancikfafa ni. Segala jasa kalian sangat-sangat dihargai!


^_^


32 comments:

  1. Bestnya..murah rezeki cik fafa..tahniah :)

    ReplyDelete
  2. untung dia masuk CPUV... ekin bulan ni xde lagi

    ReplyDelete
  3. amboi sekali dapat beranak pinak..
    CT tak check nuffnang le nak bukak laptop pun tak ada masa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ct mestilah lagi bercucu cicit punyaa. ^^

      Delete
    2. kite nyeeee sket aje.. then tak branak pinak cem uols punye pun. nuffnang tak sayang den..

      Delete
    3. cuba send ticket cenggini tengok kat nuffnang. hahah =p

      Delete
  4. hye..untunglah awak.bila la turn saya nak dpt cpuv banyak2..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dulu macam awak gak. insyaAllah nanti mesti awak pun dapat jugak. ^^

      Delete
  5. Wah, banyaknya On-Going..Alhamdulillah...rezeki2 :) Tahniah Cik Fafa..tapi, awatnye iklan dia tak keluar baru nk klik2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik mimie lagi advance. biasala, iklan tu memang pemalu sikit. sama macam iklan kat blog cik mimie gak, penyegan betul nak keluar. hehe ^_^

      Delete
  6. Alhamdulillah. Tahniah Cik Fafa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. tahniah gak untuk IM. hehe ^_^

      Delete
  7. BANYAKNYA CPUV dia.. tahniah2, semoga melekat lebih lama di situ.. :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah. Hrp2 die beranak pinak dgn byk. hehe. Sy pn dtg jugak ;)
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la banyak mana sangat.takat berapa puluh sen ja. boleh la dari takda. ^_^

      Delete
  9. wah..banyak ni..kalau IbuNoey,setakat dua tiga kerat jer..tapi apa-apapun bersyukur kan..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay la tu, ada gak. biar sikit tapi beranak-pinak.
      nampak ja macam banyak, tapi nilai dia berapa ja pun. tetap bersyukur. dari tak ada. hehe ^_^

      Delete
  10. tq geng. harap lepas ni rezeki kerja pulak laa. doakan yer. ^^

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^