Tuesday, November 25, 2014

CPUV Nuffnang- Clinique Sonic System


Assalamualaikum.

Tengah bukak Nuffnang tadi, terperasan ada lagi cpuv yang masuk. Alhamdulillah, semoga dapat melekat dengan lebih lama lagi.


CPUV Nuffang : Clinique Sonic System

Aku rasa Clinique ni jenama produk kecantikan yang famous tu kot. Sebab Clinique pun baru keluarkan produk mereka iaitu Sonic System Purifying Cleansing Brush. Haa, jangan ingat gigi ja ada berus gigi, sekarang ni muka pun ada berus khas untuk cuci muka tau. Maklumat lanjut boleh klik New:Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush




Terima kasih #Nuffnang, pihak penaja, dan pengunjung blog cikfafa. Setakat ni aku belum nampak lagi iklan ni, kat blog lain yang aku berkunjung pun tak nampak. Kalau nampak iklan, klik la yerr. Segala jasa kalian sangat dihargai.

^_^



29 comments:

  1. Replies
    1. bukan review sangat pun. intro ja. hehe. ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. boleh la, walaupun nilai berapa puluh sen ja. bersyukur ja. hehe ^_^

      Delete
  3. Wah, on-going banyak ni..bolehla blaja cheq lepas ni.hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudiaa, haha. sikit ja pun dapat. mampu cekelat sekupang ja. hehe ^_^

      Delete
  4. tahniah2.. rajinnya bt review..huuu

    ReplyDelete
  5. Kita kasi sental.
    Uitt..macam geli je muka kena berus xD.

    ReplyDelete
  6. Tahniah :)
    Xlekat lak clinique kat aku. Huhu

    ReplyDelete
  7. Tahniah cik fafa :) ramai gak yg terima ni

    ReplyDelete
  8. Tahniah cik fafa.. nnt tlg lekatkan kt blog ayu jugak hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh lekatkan lama dah tolong. hehe. nanti mesti terlekat jugak kat ayu nanti. ^_^

      Delete
  9. amboi, satu2 review pasal CPUV> hahaha...

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^