Tuesday, November 25, 2014

CPUV Nuffnang - Mi Sedaap Cup Noodles's

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Sekali lagi terima kasih banyak-banyak kepada pihak #Nuffnang, penaja dan semua pengunjung blog cikfafa. CPUV yang baru masuk kali ni ialah dari Mi Sedaap Cup Noodles's.



Masa duduk asrama dan kolej kediaman dulu, Mi Sedaap ni memang salah satu stok makanan yang wajib ada dalam almari aku. Tapi masa dulu nak makan kena bubuh dalam bekas sendiri kan?Sekarang dah ada yang cawan punya. Senang kerja, tak payah basuh bekas dah lepas makan. Mi Sedaap Cup ni ada beberapa jenis perisa iaitu Mee goreng, Soto, Baso Spesial, Kari Spesial.





 


Notabawah : Kalau nampak iklan ringan-ringankan lah tangan na. Thank you in advance!

^_^






30 comments:

  1. Replies
    1. ni pun baru masuk ja. cik balqis cuba usha esok,mesti ada punya. ^_^

      Delete
  2. tahniahh.. banyak eh dia dapat ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik manis pun mesti dapat jugak. ^_^

      Delete
  3. emmm mi sedaaappp . hehe . tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm, sedaaaap. nyum2. hehe. tq yaya! ^_^

      Delete
  4. kak wana pernah try makan baso spesial tu..memang sedap

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..congrates Cik Fafa moga dimurahkan rezeki sentiasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cik mimie. doakan sekali dimurahkan rezeki dapat kerja pulak lepas ni. ^_^

      Delete
  6. tahniah again..
    fuhh mee sdap..
    teringin nk mkn yg baso special pnye.. nyum2

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la,teringin gak nak rasa yang baso tu. nyum2. hehe ^_^

      Delete
    2. kan? dahnya suka mam mee bakso.. kekeke

      Delete
  7. Emergency food saya.
    Cth masa jaga husband kat wad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dr pun layan mi sedaap jugak rupanya. hehe. ^_^

      Delete
  8. Tahniah cf :)
    Dapat jugak rasanya. Kang cek balik r. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa,tak lari mana pun iklan tu. hehe ^_^

      Delete
  9. Tahniah...tapi yg ni akak tak terima pula

    ReplyDelete
  10. sukeee le tuh cpuv branak hehe..
    ct tak minatla meggi and adik bradiknye tapi kalo ttb tingin nak makan memang laju aje cari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelaaa, orang pandai mana layan megi semua ni kan. hehehe. ^_^

      Delete
  11. Hahahahah terliur lak makan megi.mm ritu leh plak ayu termimpi makan megi kari.. ya allah rase nikmatnye klau dpt mkn megi kari skg ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha. alolo,kesiannya. megi pun kena pantang jugak yer. takpa2,sabaq sat ja. ^^

      Delete
  12. tahniah sekali lagi
    memang sedap sekali sekala makan mee segera ni

    ReplyDelete
  13. wah, CpUV lagi? untunglah.. hehe

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^