Sunday, November 2, 2014

First Giveaway By Eilya Maisara



Bagi yang nak join boleh klik pada banner di bawah. Semoga berjaya! ^_^

Aku nak tag 3 antara nuffangers who recently viewed my blog :







GA akan berlangsung dari 1 Nov 2014 hingga 25 Nov 2014
Pemenang diumumkan pada 3 Disember 2014 bersamaan Birthday Sara

 ^_^


36 comments:

  1. Gud luck fatin
    Eh ehjhh cik fafa,..
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. fatin pun boleh. macam bosan pulak asyik cik fafa. hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. salam ukhwah. terima kasih bunda. ^_^

      Delete
  3. nk join nnt..tunggu org tag kite :P

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Semangat nak bg komen. Go go Cik Fafa. :p

      Delete
    2. haha. ni bukan semangat tapi pulun. hahaha *lawak ja naa. ^__^

      Delete
  5. Replies
    1. tq semoga ada rezeki ni sama2 la ya. hehe ^_^

      Delete
  6. Tak nampak dek Acik, tulisan kat dalam bulatan tu. Good Luck ye Cik Puan Fafa

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi, cik puan pulak. haha. actually saya pun tak nampak jugak. kena zoom baru nampak tulisan tu tajuk giveaway ni. hehe ^_^

      Delete
  7. Eh..eh..kita kena tag la..hahah..thank Cik Fafa :)
    Gudluck ye :)

    ReplyDelete
  8. Thanks join ^^ goodluck yaa cik fafa :d

    ReplyDelete
  9. rajinnyeeee join segmen ^^ gud luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambil support sambil menyemakkan entri. haha ^_^

      Delete
  10. Good luck. Hehehhe. Hadiah esok share duaa.haha

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^