Sunday, November 2, 2014

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen



http://ayunirafilah.blogspot.com/2014/11/mini-lucky-draw-blog-xdramaqueen.html



Jemput klik pada banner. Good luck semua! ^_^

35 comments:

  1. all the best akak ! rambang mata byk sgt GA, segmen, contest, sejak dua menjak nie. huhuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpa. kadang2 sampai terlepas tarikh akhir pun. hehe

      Delete
    2. itulah.. kena alert lepas nie. kalau tak bkn rezeki la andai kata kita mnang. huihui

      Delete
    3. betul2. ada rezeki ada, kalau tak alert tu bukan rezeki la tu.. ^_^

      Delete
  2. Lama xjoin segmen. Xda masa. Tapi apa2 pun good luck cik fafa

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang tak dak kijo camni la kijo nya. hehe ^_^

      Delete
  3. saya pun dah join yang ni!!! good luck ^^,

    ReplyDelete
  4. Good luck
    singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/11/mini-lucky-draw-blog-xdramaqueen.html

    ReplyDelete
  5. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)
    Ga super duper awesome by jaja(1 Dec)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama and follow you
    http://sherabiyyy.blogspot.com/2014/11/mini-lucky-draw-blog-xdramaqueen.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. goodluck . singgah sini dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2014/11/mini-lucky-draw-blog-xdramaqueen.html

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^