Sunday, November 2, 2014

Penghargaan



Assalamualaikum..

*nota atas : server SPA berjalan dengan lancar tadi. bravo kepada SPA+Jaring! ^_^

Okay, kembali kepada tajuk..





Terima kasih  Cik Mimie. Bukan sebab sijil penghargaan ni saja, tapi sebab Cik Mimie juga salah seorang top 5 pengomen tegar blog Cik Fafa yang tak seberapa ni. ^_^

Thank you! Syukran! Gomawo! Salamat! XieXie! Arigato! juga kepada top 5 pengomen blog Cik Fafa yang lain iaitu Aina Akmal, Hidayu Ayumie, CT Humairah, mama 3farhanah. Tidak terlupa kepada yang lain (you know who you are).  Cik Fafa mungkin tak ada award nak diberi tapi Cik Fafa akan cuba klik iklan di setiap blog hangpa setiap kali berkunjung. Hugs secara berjemaah sikit!^_^


30 comments:

  1. Replies
    1. terima jugak kepada kak sofu rajin singgah sini. ^_^

      Delete
  2. Hug huggggg...
    Hehehe...
    Ayu pon dpt pnghrgaan jugak
    Semoga ukhwah kite akan trs kekal cik fafa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jadi la, busuk peluh. haha
      yaaa,semoga ukhwah ni terus kekal. best nya kalau someday kalau dapat gathering ramai2 kan. mesti meriah. ^_^

      p/s: dah email dah.

      Delete
    2. Hehhehe kan?? Tp masing2 jaoh bebenor pong...
      Aishhhhh

      Delete
  3. Replies
    1. tq jugak kat cik balqis singgah sini. ^_^

      Delete
  4. nadyya pon dpt jugek penghargaan comel ni. heee

    ReplyDelete
  5. Tahniah cik fafa ^_^
    Nak hug ketat-ketat
    Hehehe

    ReplyDelete
  6. Sama2 Cik Fafa :) thank untuk entry ni jugak :)
    Meh cepat hug ketat2!! hehehe :)

    ReplyDelete
  7. kiteee nampak name kiteee
    yahuuuu.. Cik Fafa pun rajin jugak mai jenguk CT tak kan CT tak mai singgah balik
    hihi.. just lately sibuk sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana2 blog pun rasanya ada nama ct tu haaa. =P
      takpa aihh, paham. ^_^

      Delete
  8. Aina ada dapat.. Tapi belum buat entri lagi. Hahhaha. (。┰ω┰。) by the wayy. Most welcome.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aina mesti la dapat. semua blog pun dia bom. =P

      Delete
  9. alahai, nama x tersenarai dalam top 5. kena naikkan tnggi2 lagi ni. hahaha. tahniah semua!

    and saya pun dapat sijil tu XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. ni untuk bulan oktober. bulan november tengok ada ja tersenarai. ^_^

      tau, perasan jugak. hehe

      Delete
  10. entah siapa top komen kat blog saya.. thniah ya..rajin cik mimie buat sijil..hhehehe

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^