Thursday, November 6, 2014

Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?




Aku lahir kat sini dan membesar kat sini selama 10 tahun.

 Kat sini la tempat aku menetap sekarang dan masih membesar.


Assalamualaikum W.B.T

Yeah!!.. Hari ini Cik Yana dengan sukacitanya melancar satu segmen yang bertajuk Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?. Segmen ini bertujuan untuk merapatkan lagi ukhwah antara blogger di seluruh Malaysia.. Segmen ini blogger baru ke blogger lama ke boleh join jangan malu-malu..

Syarat-syaratnya:

  • Pertama follow blog Cik Yana, Twitter Cik Yana, fanpage Cik Yana dan Instagram Cik Yana.
  • Kedua, letak tajuk Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?.
  • Letakkan bendera asal negeri anda dan letakkan ayat Saya Orang........
  • Copy code dibawah dan paste kan dalam entri anda dan publish.



  • Segmen ini akan bermula pada hari ini 22 Oktober 2014 hingga 31 Disember 2014 pukul (11.59 PM).


  • So apa lagi jom join ramai-ramai.. Ajak kawan-kawan korang..

    Senang kan





    40 comments:

    1. Hai org kedah :) hehehe :)

      Selamat bersegmen na :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. yeee, hi orang johor! selamat bersegmen jugeee. haha ^^

        Delete
    2. Org utara jati ni..merantau kat negeri jiran ja :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. merantau la sangat. haha. kg tok ada ja kat kedah ni. bapak saya memang orang kedah.

        Delete
    3. utaaara maghi hahaha..
      dan masih membesar itu klako..

      ReplyDelete
      Replies
      1. ghajin betoi naa maghi sini. banyak betul gha nya. haha
        yala,kalau stop membesar tu maksudnya dah mati la tu. ^^

        Delete
    4. Kita geng la. Zumal orang utara gak ^_^

      ReplyDelete
      Replies
      1. haa, tau. oghang peghelih kan?haha ^^

        Delete
    5. orang utara mai..
      sini orang pantai timor..
      tapi dah lama menetap kat kolumpo..
      heee.. ^_^

      ReplyDelete
      Replies
      1. owhh, hi orang pantai timor yang dh lama menetap kat kolumpo. hehe ^^

        Delete
    6. kampung saya dekat Kedah. hehehe... nnti boleh la jmpa XP

      ReplyDelete
      Replies
      1. kat mana?jitra? alor staq? boleh2 nanti roger2. ^_^

        Delete
      2. dekat kepala batas kedah... hehehe

        Delete
      3. owhhh,tak jauh mana laaa. ^_^

        Delete
    7. Replies
      1. suka betoi komen dua kali. haha tq! ^^

        Delete
      2. excited sangat komen sampai terlupa ayat seterusnya. heeeeee

        Delete
    8. Selamat bersegmen...sy suka dok kedah..makanan dia best..heheheh

      ReplyDelete
    9. Orang perak mai :)
      Kedah area mana? Dekat dak dengan rumah matluthfi dgn anwaq hadi? Haha

      ReplyDelete
      Replies
      1. area kubang pasu. tak pernah ambik tau pun rumah depa kat mana. haha

        Delete
    10. Oooo lahir pineng upenye....
      Bile tah nk mai kedah ni

      ReplyDelete
      Replies
      1. yaaa. mai la ayu. boleh datingg. haha

        Delete
    11. mengong tul sis JM nih..ingatkan bendera selangor tadi ahahaha

      ReplyDelete
    12. Oo..org utara naaa..baru cheq taww! XD

      ReplyDelete
      Replies
      1. haha. baru tau kaaa? tak perasan ka kat profile cheq tu haaa. haha

        Delete
    13. masih membesar ya? hahaha.. orang penang,igtkan kedah..

      ReplyDelete
      Replies
      1. haha. orang kedah jugak la tu.sekarang ni dok kedah. rumah kedua2 tok pun di kedah gak. ^_^

        Delete
    14. kita geng la cik fafa, kedah gak.. hampa-kami.. hehe :D

      ReplyDelete
      Replies
      1. laa,yaka???seronoknyaa jumpak orang senegeri! haha.
        hampa dok area mana?kami dok area daerah kubang pasu.=P

        Delete
    15. Replies
      1. owhh,pernah dok kedah jugak rupanya. area mana? ^^

        Delete
    16. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ..ayu ada buat segmen juga nanti boleh la join...tq

      http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-anda-berasal-daripada-mana.html

      ReplyDelete

    ♥ Terima kasih daun keladi ♥
    ♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
    ^_^