Monday, November 3, 2014

Terima kasih!


Salamat para sa lahat! (eh, tiba-tiba jadi filipino pulak)
















Jangan tengok ja tau, terjah la depa sekali dan ringankan tangan klik-klik iklan di blog depa. Kalau rajin lagi klik sekali iklan di blog aku ni. tu pun kalau iklan terpacul la.^_^



*notabawah : depa= mereka

45 comments:

  1. Saya dah blogwalking blog2 mereka itu semua. kebanyakannya memang saya bw hari2 dn sudah follow juga. *skemanya ayat. haha..

    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagusnya pelajar ni. mesti subjek bahasa melayu dapat A. hehehe =P

      Delete
    2. mestilaa.. ngokla blognya.. siap ada novel lg.. hebat tuu :)

      Delete
    3. Hehehe.. bagus2. budak dh merdeka. ayt BM pun dh jadi tunggang langgang. huhuii.. >.<

      Delete
    4. nadyya, betul jugak. bakal novelist katakan. ^_^

      jie, tunggang langgang kat komen takpa, tapi dalam karya tip top. ^_^

      Delete
    5. alooo.. Malu pulak kite. hehek. tengkiu kakak2 ku sekalian. sokongan dari kakak2 la Jie semangat nak publish kt blog. kalau x, bersarang ja dlm lappy. hehe. ^_^

      Delete
    6. takpa, teruskan publish. mungkin jie yang tak tau sebenarnya ramai lagi silent reader yang selalu baca karya2 jie. kak pun suka ja baca, walaupun tak dan lagi nak baca semua cerpen2. hehe ^_^

      Delete
    7. aah kan. sila jadi cik novelis scpt mngkin.. nak beli ni.hahaha

      Delete
  2. Kebanyakkan dorang pun pengunjung setia blog zumal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?pusing2 orang yang sama ja sering berkunjung. ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. ada yang tak kenal pun. tapi rajin. hehe ^_^

      Delete
  4. wah ada juga muka hensem saya dalam screenshoot tu... haha perasan lebih, tapi kalau betul lagi bagus.. hehe wah ramainya nuffnangers.. terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. hensem pun bolehh. terbaik! ^_^

      Delete
  5. Same2... walaupon tak tersenarai..
    Hahahahah xmalu kan???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah. sa lahat tu termasuk semua laaa. ^___^

      Delete
    2. Mane la tauuu blm jadi sa lahat datuuu hahahahha

      Delete
    3. hahaha. sa lahat datu pun bolehhh.

      Delete
  6. Replies
    1. takpa cuba lagi next time. hehe ^_^

      Delete
    2. yeh, berusaha tangga kejayaan. hahaha :D

      Delete
  7. cheq paham depa tu mereka hahahha.. cute aje depa=mereka hahaha.. alaaa itew mai pakai phone tak de laaa masuk dalam list T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. yala, satgi ada tak paham pulak. bukan semua orang utara. haha. owhh,yaka?kalau pakai pc ja ka baru tersenarai. tapi takpala, tak tersenarai pun kita tau sapa yang rajin menjengah dan tinggalkan jejak kat blog kita kan. alolo. ^_^

      Delete
    2. tak tau la.. rasanya yang pakai komputer aje hoho.. kan kan.. yang penting kite mai jenguk Cik Fafa hihi..

      Delete
    3. owhhh, patut laa. betul2. ^_^

      Delete
  8. Yaaaaay. Mai melapor diri sat. Hehehe. ^^. I'm sweet stalker. Hahaha. :p

    ReplyDelete
  9. Boleh intai diorang kejap lagi :)

    ReplyDelete
  10. ehem, ehem...ada juga terselit kat situ

    ReplyDelete
  11. eh..eh..I'm the first..hehe :) Thank Cik Fafa :)

    ReplyDelete
  12. yeah, nama saya ada! tapi kat bawah2 lak.. sobs

    ReplyDelete
  13. Saya bukan Nuffnager, jadi tiadalah tersenarai! XD Eee tak acik, tak aci! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aci la sebab bukan senarai award AJL pun.hehehe.^_^

      Delete
  14. wah. nama saya ada. hehe. terima kasih cik fafa! :)

    ReplyDelete
  15. Tq cik fafa...terselit nama akak di situ :)

    ReplyDelete
  16. Depa smua mmg rajin nau..hihi..tmsuk la cik fafa..knnn? (*^﹏^*)

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^