Monday, December 1, 2014

Gomawo!

Assalamualaikum.

Baru ja sampai tadi hadiah GA dari Alise (penaja giveaway by Mamaniza) dan Ct (penganjur sarawak's shopping hauls giveaway). Fresh from peti surat. hehe. Thanks na hampaa!

Tudung bawal (Alise) + Keychain (CT)

*Update

Thanks kepada Zumal (penaja 1st giveaway by anamizu) atas hadiah topup dan kepada penganjur segmen ni, Anamizu! Thanks jugak kepada HSB atas artwork ni!


Akhir sekali, thanks Cik Mimie untuk sijil penghargaan kat bawah ni!



Much appreciated! Semoga hampa semua sentiasa dimurahkan rezeki dan diberkati Allah selalu!





notabawah : Kepada pengunjung blog cik fafa yang dihargai semua, hampa join dak lagi segmen Segmen : Zaman Persekolahan anjuran Cik Balqis? First time tau aku jadi salah seorang penaja. Semua dijemput untuk join na! Segmen ni berlangsung sebulan tau. Aku pun on the way nak join gak. hehe

40 comments:

  1. Replies
    1. Wah, Cik Fafa pun jadi sponcor juga ye? hehehe..gudluck tau :)

      Delete
    2. yelaa cik mimie oii. tak perasan ka nama kita?sobs2. hehe.

      Delete
  2. Cik Fafa...sis pun ada samll gift kerana rajin tinggalkan komen di blog sis tu...so email alamat ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikfafa dah email dah. tq na sis. ^^

      Delete
  3. Wah 2 hadiah sekali sampai.. tahniah.. syok kan bila sampai hadiah serentak macam nih..

    ReplyDelete
  4. tahniah cik fafa, timm pun blum update g hadiah yg dpt..hik3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pi la update. nak tengok gak timm memang hat mana. hehe ^^

      Delete
  5. bestnyaaa dapat hadiah!!! tahniah. hehehe... nanti saya datang balik sini ye.. nak study sat :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tq na amy. takpa2, pi study nuu. ^^

      Delete
  6. Wah..tahniah2..byk hadiah tu..best2..:)

    ReplyDelete
  7. Ok tahniah ! :D . Suami pun ckp tahniah jugak ! Winkwinkwink. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq jie. cakap kat suami tq jugak! wink wink. ^^

      Delete
  8. ala, artwork aku biasa2 ja. mekaseh suka :)
    lego baq ang. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. acece, rendah diri pulak. =p
      suka, lego. hehe

      Delete
  9. sonoknya dpt byk gifts!!! hehe.. moga2 cik fafa jugak sntiasa murah rezeki :)

    ReplyDelete
  10. dpt hadiah 'online' pun berbaloi,kita dipercayai..tahniah ya kak..! hehee
    rajin2la jalan2 di blog2 ..
    sya nak join ga teringat memori zaman sklah dlu..tp bila tgk banyaknya list sponsor yg kena follow sekian2..dah la wajib, sya ambil keptusan utk tak nak join..hahaha
    selamat maju jaya ya..!

    ReplyDelete
  11. IM baru sempat pos entry hadiah bulan lepas..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, seronok dapat hadiah.
    Tahniah

    ReplyDelete
  13. wow banyak tu.. alhamdulillah dah selamat sampai hadiahnya. CT pun nak combine semua sekalilah hadiah2 yang dapat. tapi alamak iols kat kl skarang hadiah semua kat penang..

    ReplyDelete
  14. tahniah! hehehe. saya pun ada dapat ^^,

    ReplyDelete
  15. Congrats...untungla dpt hadiah...☺

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^