Thursday, December 11, 2014

Alhamdulillah! Akhirnya..

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, wa syukurillah. 
*credit

Ingat lagi interview yang aku cerita kat baru-baru ni? Alhamdulillah, rezeki berpihak kepada aku. Thank you for all the wishes! Walaupun hanya sambilan selama 3 bulan, tapi aku ambik ni sebagai langkah permulaan bagi aku. Syukur!

Lagi satu, aku pun baru dapat panggilan untuk hadir temuduga peringkat ke-2. Interview peringkat pertama aku dah cerita kat SINI. Dekat dua bulan lebih baru depa nak panggil. Haritu call depa kata sebulan. =.=

Tapi sayangnya, depa ambik masa yang agak lama untuk panggil interview peringkat ke-2, jadi aku terpaksa tolak untuk hadir. Lagipun aku dah terima pun kerja sambilan tu.

Apa-apa pun, terima kasih atas doa-doa dan wishes hampa semua! Aku bakal lapor diri ahad ni. Aktiviti blogging akan aku teruskan seperti biasa. Cuma lepas ni dah tak boleh tidoq lambat dah la layan abam-abam m-drama, k-drama.*baru ja start layan Marriage Not Dating! Nak kena bangkit awai. Semoga urusan aku selepas ni dipermudahkan. Amin.

milkysmile

55 comments:

  1. tahniah ya. .semoga dipermudahkan urusan. . :)

    ReplyDelete
  2. good luckkk akkk! btw aina dah update wattpad! :D jemput baca tauu. hehehe. :3 thank youu so muchh, muahh sikit.

    ReplyDelete
  3. tahniah.. amin, tak kisah laa sambilan ke apa, mungkin nanti ada kerja tetap menanti..apapun jangan putus harap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah. terima kasih kak atas peringatan. ^_^

      Delete
  4. Alhamdulillah..tahniah Fafa!selamat bekerja ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah cf :)
    Best la ang dah ada kerja. Paihni belanja aku noh. Hoho.
    Nak kerja jugak :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks hsb. boleh mai la kedah. nanti aku belanja. =p
      insyaAllah nanti mesti turn ang pulak. aku doakan ang dapat kerja lepas ni. ^_^

      Delete
    2. ang ada wassap x? meh la wassap dgn aku. hehe :)
      pasni ang bz.

      Delete
  6. Assalammualaikum. Alhamdulillah. Thniah kak. Smoga akk tbah dlm prjuangan ! Fighting ! :D :p

    ReplyDelete
  7. Wahhhhh .. Dah dapat .. Sampai dua .. Alhamdulillah .. Keja leklok nahhhh .. Heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dayah na! insyaAllah akan cuba buat yang terbaik. ^_^

      Delete
  8. Alhamdulillah.. Tahniah cik fafa..Kak wana tumpang hepi juga..

    Pasti byk pkara baru dpt dipelajari dan dapat timba pengalaman nnti..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. thanks kak wana! appreciate sangat.
      belajar dan pengalaman. ^_^

      Delete
  9. Semoga dipermudahkan segala urusaan ^_^

    ReplyDelete
  10. Congrats, Cik Fafa! Selamat bertugas =)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. tahniah Cik Fafa..
    doakan CT pulak dapat kerja lepas ni heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ct!
      yer, cikfafa doakan ct pun dapat kerja lepas ni. amin. ^_^

      Delete
    2. amin amin..
      selamat bekerja ^^

      Delete
  12. Replies
    1. thanks tim! chaiyok jugak timm untuk kerja! ^_^

      Delete
  13. Alhamdulillah. tahniah cik fafa ! ^_^

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...yeeaayhhh!! Madu kita da dapat keje..hehehe..da jadi geng...sep sikit..hehehe..keje leklok na :)
    Wish u all the best..muah ciked :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh ! keja leklok naa madu... Bahagia madu madu #badri. haha. abam msti bahagia jugak..ngeee..

      Delete
    2. geng, sep! hehe. insyaAllah.. thanks maduu for the wishes. muahhh! ^_^

      Delete
  15. tahniah kak fafa.. alhamdulillah.. ina dengar pun happy jugak :D

    ReplyDelete
  16. tahniah kak..rezeki datang tepat..! hehehe..saya belum dpt lagi T__T

    ReplyDelete
  17. wah. tahniah2.. smoga dipermudahkn :)

    ReplyDelete
  18. Moga dipermudahkan semuanya. Fighting Cik Fafa! ;)

    ReplyDelete
  19. Horreayy! Dapat keje.. Rjin2 kje taw..hehe

    ReplyDelete
  20. tahniah heee boleh la belanja nanti :P

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah.
    Gunakan peluang ni utk timba pengalaman.

    ReplyDelete
  22. tahniah cik Fafa. alhamdulillah :)

    ReplyDelete