Sunday, December 21, 2014

CPUV Nuffnang

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, terima kasih #Nuffnang, para penaja dan semua pengunjung coretan cik fafa!


Musee Platinum Tokyo

Worldfoods Campaign




*notabawah : harini bos baik hati bagi ole-ole dari Bandung. Yayy, thanks Puan Emi, ingat jugak kat saya. hehe.


59 comments:

  1. Tahniah..seronok kan bila tengok banyak cpuv..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi seronok kalau melekat dengan lebih lama. hehe

      Delete
  2. Tahniah.. seronok kan bila banyak cpuv yang muncul..

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. seronok kan bila banyak cpuv yang muncul..

    ReplyDelete
  4. T to the A to the H to the N to the I to the A to the H . TAHNIAH ! hehehe. XD

    ReplyDelete
  5. seronoknya dia... tahniah rezeki semakin murah...

    ReplyDelete
  6. tahniahhh ! cik belbel dapat satu je :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuantiti tak menjamin nilai. sikit2 lama2 jadi bukit. ^_^

      Delete
  7. rezeki tu.. alhamdulillah..

    tahniah!
    =)

    ReplyDelete
  8. Tahniah yer Cik Fafa... Dapat ole-ole lagi tu...

    ReplyDelete
  9. Syukur... petanda rezeki semakin bertambah

    ReplyDelete
  10. tahniah! hehehe...

    p/s : Puan Emi sayang lettew~

    ReplyDelete
  11. Tahniah Cik Fafa oi..Nanti boleh belanja cekelat ye..hehehe..

    Wah, boss bg apa tu? :)

    ReplyDelete
  12. wiwiwiw nak gi check jugak lah hihi

    ReplyDelete
  13. Waaa.. rezeki dia ... untung la.. moga terus maju la.. :D

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. nampak ja banyak, tapi nilainya sikit ja. nah,amek sekupang. =p

      Delete
  15. tahniahhh :)
    ehhh. nak letak code dia bagi tu dekat mana fafa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh,paham dah. code zalora kan?masa nak check out selepas pilih barang. ^^

      Delete
  16. tahniah kak!! ^^ btw alhamdulillah murah reseki dapat ole2 dari bos

    ReplyDelete
  17. wahhh.... boleh saya tanya mcam mna nak buat nuffnang ni... masih pening2 lagi... saya masih baru dlm dunia blogger sapa2 yang arif boleh sharing2 tunjuk ajar... ni blogger saya.. masa free bleh singgah sekejap... http://arenep93.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuma daftar kat nuffnang, letak iklan kat blog. lepas tu rajin2 la blogwalking, klik iklan blog2 lain. make sure tingkatkan trafik blog dulu. nak tau lebih lanjut boleh google ja tentang nuffnang. ramai dah bloggers lain yang explain. ^_^

      Delete
  18. Wahh. Bestnya dpt ole-ole. Tahniah untuk cpuv yg bercambah2 Cik Fafa. ;)

    ReplyDelete
  19. wow banyak tu.. boleh banje pasni heheh..

    ReplyDelete
  20. Congrats, Cik Fafa. Alhamdulilah, murah rezeki...dapat CPUV, dapat ole2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak farrah. semoga kak farrah pun dimurahkan rezeki sentiasa. ^^

      Delete